Fransk madmand vover fjerdragten og prikker til os: Foie gras smager godt

Den gode stemning giver plads til industriproducerede kyllinger og svin, men ikke til foie gras. Det kan man godt dvæle ved, synes fransk kok

Blaise Badre smager forskel på den våde, hvide, plastikindpakkede, bindevævsløse kylling i køledisken, og dens søstre og brødre, der har brugt deres muskler og sener, og som har saft og smag at bevare. Foto: Lars Pauli.

Blaise Badre smager forskel på den våde, hvide, plastikindpakkede, bindevævsløse kylling i køledisken, og dens søstre og brødre, der har brugt deres muskler og sener, og som har saft og smag at bevare. Foto: Lars Pauli.

35 dage har kyllingerne levet uden at se dagens lys. Nogle af dem måske et par dage mere eller fire. De har taget godt på i vægt, så de knap kan gå. N...

Fangede vi
din interesse?

Så gør som 40.000 andre nordjyder og køb abonnement nu. Det tager 2 min.

Breaking
Nyt knivstikkeri: En person er stukket ned
Luk