Plus

Restaurant Meat har fundet sin rette hylde med et velstegt koncept

Bøfrestauranten i Aalborg har fået godt styr på forretter og Weber-griller og er et besøg værd

Jakob Kanne Bjerregaard og Laura Guldhammer (foto)
Mør ribeye med en masse garniture.
Madanmeldelser 1. september 2017 16:40 - Opdateret 1. september 2017 18:19

Når jeg besøger en restaurant, håber jeg enten at blive overrasket eller at blive trakteret med noget, jeg kender. Forventningen kan efterhånden blive...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 49 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus

Madanmeldelser

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...