Plus

Sådan skal en wienerschnitzel skæres

Røverstuen i Rebild satser på traditionelle retter, og selv om kreativiteten ikke er stor, leverer restauranten alligevel fornuftig mad til prisen

Claus Jensen og Lars Pauli (foto)
I Røverstuen bliver den lokale folklore brugt som kulisse i form af flotte udsmykninger på væggene. Foto: Lars Pauli
Madanmeldelser 10. februar 2017 17:00

Om onsdagen er dagens ret wienerschnitzel, så allerede da jeg trådte ind ad døren til Røverstuen, var jeg stålsat i mit valg af hovedret.

Enhver dansk vejkro med respekt for sig selv har adopteret den traditionell...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 39 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus

Madanmeldelser

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...