Nu skal fødevarer fra Thy være landskendte

Se hvordan en ny forening vil få udbredt kendskabet til den gode, lokale mad

Fra venstre ses sekretariatsleder Kersti Haugan samt bestyrelsesmedlemmerne: erhvervschef Kim Bak Kristensen (udpeget af Thy Erhvervsforum), formand for Landbo Thy, Leif Gravesen, formand for Hanstholm Fiskeeksportørforening, Johnny Bækkel, adm. direktør i Tican, Ove Thejls, indkøbschef i Dragsbæk A/S, Kasper Vestergård og medejer af Thy Whisky/Gyrup Malt, Jakob Stjernholm. Medlem af bestyrelsen er også viceborgmester i Thisted Kommune, Niels Jørgen Pedersen (fraværende). Bestyrelsen har endnu ikke konstitueret sig.

Fra venstre ses sekretariatsleder Kersti Haugan samt bestyrelsesmedlemmerne: erhvervschef Kim Bak Kristensen (udpeget af Thy Erhvervsforum), formand for Landbo Thy, Leif Gravesen, formand for Hanstholm Fiskeeksportørforening, Johnny Bækkel, adm. direktør i Tican, Ove Thejls, indkøbschef i Dragsbæk A/S, Kasper Vestergård og medejer af Thy Whisky/Gyrup Malt, Jakob Stjernholm. Medlem af bestyrelsen er også viceborgmester i Thisted Kommune, Niels Jørgen Pedersen (fraværende). Bestyrelsen har endnu ikke konstitueret sig.

THY:”Fødevarer som vækstmotor i Thy”.

Sådan står der øverst på programmet for den stiftende generalforsamling i ”Food Cluster Thy”.

Knap 40 mennesker fra forskellige virksomheder og foreninger mødes onsdag a...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.