Plus

Sande perler i Limfjordens Hus

Limfjordens hus i Glyngøre serverer gourmetmad til lave priser. Vi fik fire imponerende serveringer med knap så imponerende vin for en tusse

Lars Bang Bertelsen og Henrik Louis (foto)
Krabbe og kulmule med agurk og blomkål. Foto: Henrik Louis
Madanmeldelser 18. august 2017 21:11

Nu er det jo faktisk meningen, at vi i disse spalter primært skriver om maden og vinen og betjeningen og stemningen. Men lad mig starte et andet sted....

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 49 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus

Madanmeldelser

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...