Plus

Scheelsminde holder stadig fanen højt

Hotellet i udkanten af Aalborg holder et højt niveau både hvad angår maden og betjeningen i deres brasserie, men tager sig også betalt for det

Claus Jensen og Michael Bygballe (foto)
Der er ved at være sæson for de store, hvide asparges. De smager skønt med hollandaisesauce og stenbiderrogn. Foto: Michael Bygballe
Madanmeldelser 21. april 2017 17:00 - Opdateret 21. april 2017 17:05

Hotel Scheelsminde i Aalborg har i mange år været kendt for at lave god mad, og den profil er kun blevet stærkere med tilføjelsen af gourmetbenet Rest...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 39 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus

Madanmeldelser

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...