Plus

Stor gæstfrihed og herregod mad på slottet

Dronninglund Slot byder på rigtig god mad og stor gæstfrihed, men vinen er der ikke helt styr på

Claus Smidstrup og Kurt Bering (foto)
Dronninglund Slot er igen kommet på private hænder med ambitioner for stedets restaurant.
Madanmeldelse 26. maj 2018 06:00 - Opdateret 4. juni 2018 21:13

Kokken har lavet en gang ossobuco, trevlet det møre kød, formet det til en flad bolle, paneret det i pankorasp og stegt det sprødt. Derefter serveret...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 49 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus

Madanmeldelse

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...