AaB Plus

Ærgerlig Kasper Pedersen: Jeg kan godt forstå beslutningen

Forsvarsspilleren var sendt på tribunen i weekenden

Kasper Pedersen vil gene vise sig frem for eventuelt kommende klubber. Arkivfoto: Torben Hansen

Kasper Pedersen vil gene vise sig frem for eventuelt kommende klubber. Arkivfoto: Torben Hansen

FODBOLD:Kasper Pedersen har været så tæt på fast mand, som man kan blive i denne sæson i AaB. 22 kampe har han været med i i Superligaen, og de 21 af dem har været i startopstillingen.

I lørdagens møde med Vendsyssel FF var han dog sendt på tribunen som 19.-mand - efter al sandsynlighed en konsekvens af, at AaB dels er sikret endnu en sæson i Superligaen, og dels at Kasper Pedersen har meddelt klubben, at han søger nye græsgange denne sommer.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, for jeg vil meget gerne være til at støtte og hjælpe holdet alt det, jeg kan, og det er jo aldrig sjovt at sidde på tribunen. Omvendt har jeg også fuld forståelse for, at klubben vælger at gøre, som den gør, fordi jeg ikke er her i næste sæson, lyder det fra forsvarsspilleren.

Han er dog i AaB’s trup mod Vendsyssel FF - en trup, hvor der stadig skal sorteres en enkelt spiller fra.

Forsvarsspilleren fik sit egentlige gennembrud i AaB’s The Double-sæson i 2014, og siden har han været mere eller mindre fast mand i det centrale forsvar. Men nu føler han, at tiden er kommet til at prøve noget nyt. Og uden spilletid lige nu, så er det svært at sælge sig selv til mulige interessenter.

- Det er da kampe, som jeg godt kunne bruge til at få vist mig frem for klubber, der kunne være interesseret i mig, så derfor vil jeg da meget gerne spille. Men omvendt, så skal man jo heller ikke så lang tid tilbage for at finde kampe, hvor jeg har været med, så så meget tror jeg ikke, at det gør.

- Der har været et par enkelte konkrete henvendelser, men lige nu snakker vi kun løst med nogle stykker, så der er ikke noget afklaret endnu. Norge er selvfølgelig en oplagt mulighed, men jeg er åben for det meste, hvis det er på et godt niveau. Personligt mener jeg ikke, at jeg kunne have taget den her beslutning på et bedre tidspunkt, siger han inden kampen mod Vendsyssel, der i weekenden besejrede AaB med 1-0.

- Vi er som hold slet ikke tilfredse med det, vi har leveret på det seneste. Og nu vil vi godt snart have skovlen under Vendsyssel, siger han.

NORDJYSKE formoder, at AaB stiller således op til kampen (4-4-2): Jacob Rinne - Patrick Kristensen, Jores Okore, Mathias Ross, Jakob Ahlmann - Kasper Kusk, Rasmus Würtz, Magnus Christensen, Frederik Børsting - Lucas Andersen, Tom van Weert.

Oliver Abildgaard, Rasmus Thellufsen og Marco Ramkilde er ukampdygtige hos AaB.

Kampen spilles klokken 18 og vises på TV3 Sport.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.