Thisted FC Plus

Thisted-chef: Testkamp viser håb for fremtiden

Bo Thomsen deler roser ud til de unge spillere, der kom ind i testkampen mod Vendsyssel FF

Arkivfoto: Claus Søndberg

Arkivfoto: Claus Søndberg

FODBOLD:Da Thisted FC lørdag spillede 1-1 mod Vendsyssel FF var der generelt gode takter fra 1. divisionsklubbens side. Men specielt den sidste halvdel af anden halvleg giver cheftræner Bo Thomsen lidt mere langsigtet trøst.

Her blev en stor del af den stærke startopstilling skiftet ud, og der var flere unge spillere, som fik mulighed for at vise sig frem på højt plan. Det gjorde de, da superligaholdet ikke scorede i den afsluttende periode af kampen.

- Vi skal være et hold, der er svære at lirke op. Ellers har vi svært ved at få point. Så det er bare dejligt, når tingene lykkes i kampen, selvom vi i 20 minutter næsten kun spiller med U19. De går ind og viser, at der er en god base for fremtiden i Thisted, siger Bo Thomsen.

Det uafgjorte resultat mod Vendsyssel er også en klar forbedring i forhold til tidligere på ugen, hvor Thisted mødte AaB i en testkamp. Her vandt aalborgenserne 6-0.

- Der er god energi og glæde i truppen, og den er nok også blevet styrket noget efter vores seneste træningskamp. Der er milevidt forskel på de kampe, og det betyder alverden, lyder det fra cheftræneren.

Dermed kunne Bo Thomsen gå glad fra træningskamp på kunstgræsbanen i Vrå.

- Det var en super træningskamp for os. Vi fik mange givtige kilometer i stængerne. Vi blev selvfølgelig presset nogle steder på banen, men jeg synes, at vi løser det godt og byder Vendsyssel op til dans. Alt i alt er jeg sindssygt tilfreds, siger Bo Thomsen.

Brød.9: 1. division starter for Thisted den 3. marts, når FC Helsingør gæster det nordvestjyske. Næste testkamp er på fredag på hjemmebane mod Skive IK.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst