Plus

Svin: Når prisen går op, skåler de i Thy - lige nu er halsen knastør

Svinenotering, vand­kvalitet og dyrevelfærd er emner, der ofte bliver vendt ved morgenbordet på gården ved Hurup i Thy

Lone Lærke Krog og Diana Holm (foto)
Hver uge sendes 50-60 grise af sted til slagteriet TiCan i Thisted. Det tager kun omkring 20 minutter at læsse dem - stille og roligt.
Erhverv 14. juli 2018 10:22 - Opdateret 14. juli 2018 10:26

HURUP: - Slagteriet lovede, det ville blive bedre, når solen kom og folk kunne grille. Men nu er der afbrændingsforbud.

Landbrugsmedhjælper Michael Nicolajsen taler om svinenoteringen.

Prisen pr. kilo slagtesvin er oppe at vende næsten hver dag, når medarbejde...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 49 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Om NORDJYSKE Plus

Erhverv

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...