Plus

Kokkeelever på sansetur til Thy

22 elever fra Hotel- og Restaurantskolen i København studerer råvarer fra Thy til ”Årets ret 2019”

Lone Lærke Krog
Eleverne bruger alle sanser, når de skal fornemme en råvares friskhed. Her er det Magnus Dinesen, der tjekker denne squash, der lige er høstet. De 22 kokkeelever skal om tre uger tilberede en gallamiddag, der vurderes af cirka 350 madanmeldere, kokke, restauranter og meningsdannere. Det kaldes kokkeelevernes Oscar-uddeling.
Mad 9. august 2019 20:17

THY-MORS: - Violette grønkål er helt klart et hit, lyder det begejstret fra en af kokkeeleverne.

Han står midt på en mark uden for Thisted, hvor der dyrkes forskellige type...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 99 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus

Mad

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...