Plus

Kontorfællesskab viser frem efter surfer-makeover: - Vi skal kunne chille ud

Et iværksætterhus skal ligne et sted for kreative folk. Det kræver en rød tråd i indretningen - både ude som inde

Pernille K. Damsgaard
Gangarealerne var tidligere hvide, slidte og intetsigende. Nu er de piftet op med træ, maling og nye møbler, der passer til surfermiljøet. Foto: Peter Mørk
Kontorlejemål 16. maj 2019 20:34

VORUPØR: Surf & Work Silicon VØ fik i løbet af 2018 skrabet godt 500.000 kroner sammen. Penge der skulle bruges til istandsættelse af den gamle sk...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 99 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus

Kontorlejemål

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...