Plus

Nordjysk skolekantine på landkortet: Nomineret til årets "Økologiske Køkkenroser"

Da rektor på Thy-Mors HF & VUC for fem år siden foreslog at køre kantinen rent økologisk, var kantinelederen skeptisk på grund af økonomien - nu kandiderer køkkenet til pris

Villy Dall
Grønsager er den allervigtigste ingrediens til frokostportioner i kantinen på Thy-Mors HF & VUC på Munkevej 9 i Thisted. Her ses kantineleder Andrea D'Ovidio, til venstre, og Atcharawan Prathamte.
Madlavning 28. maj 2019 16:57 - Opdateret 28. maj 2019 19:35

THISTED: Tirsdag offentliggjorde Landbrug & Fødevarer de to nominerede i hver af de fire kategorier til prisen Økologiske Køkkenroser 2019. I kate...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 99 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus

Madlavning

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...