annonce

3 emballage-produkter, som vil gavne din virksomhed

På Nememballage.dk kan man finde mange forskellige typer af emballageprodukter, som kan være med til at gøre din virksomhed endnu bedre. Her kan man finde alt lige fra kasseemballage og indpakningspapir til labels og banderoller. Med de rigtige emballageprodukter kan man nemlig sikre sig, at produkterne fra din virksomhed altid bliver pakket ordentligt ind, så de ikke bliver skadet under transport eller opbevaring.

Emballage <i>-</i>

Emballage -

Forsendelsesposer med logo

Forsendelsesposer med logo fra Nememballage.dk er en effektiv måde at markedsføre din virksomhed på. Med dit logo trykt på forsendelsesposer vil du opnå en høj genkendelighed og dermed også kunne øge dine kundekreds. Posen kan anvendes til mange forskellige formål, såsom at sende reklamemateriale, brochurer, tøj eller produktprøver ud til potentielle kunder.

Forsendelsesposerne med logo er desuden en miljøvenlig løsning, da de har poser, der er fremstillet af 80% genbrugsplast og papirsposer, som er fremstillet af FCS-certificeret træ. Din virksomhed vil få en unik forsendelsespose, som vil skille sig ud fra mængden og give et godt indtryk og forhåbentlig tiltrække flere kunder til din virksomhed. 

Det er en god idé at have forskellige størrelser af forsendelsesposer med logo, så du altid har den rigtige størrelse til dine behov. Du kan vælge imellem mange forskellige størrelser og farver, så du kan finde lige netop de typer, der passer bedst til din virksomhed. Du kan også få poserne med hank eller uden hank, alt efter hvad der passer bedst til dig og virksomhedens produkter.

Webshopkasser

Nememballage.dk er en webshop, der sælger emballage til virksomheder. De har et stort udvalg af produkter, herunder webshopkasser i forskellige størrelser, hvor du kan vælge den type, der passer bedst til virksomhedens behov. Webshopkasserne er en nem og hurtig måde at pakke dine produkter på, og du finder også et udvalg af andre emballagetyper, herunder papkasser, bobleplast og plastikposer.

Etiketter til virksomhedens produkter

Nememballage.dk har desuden et stort udvalg af forskellige etiketter. Etiketterne fås i mange forskellige farver, størrelser og former, hvor man både kan finde runde og rektangulære etiketter. De kan fås med eller uden selvklæbende bagside og der sælges også specialetiketter til emballage af fødevarer samt andre produkter. Derudover tilbyder Nememballage.dk gratis fragt på ordrer over 1500 kroner, så det kan betale sig at købe større mængder.

Forhåbentlig har du hermed fået ny inspiration til din virksomheds valg af emballage fremover, som betyder meget for kundens oplevelse af virksomheden, der ikke bør gå på kompromis med produkternes indpakning.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;