annonce

3 gode grunde til at anvende selvklæbende rammer

Kender du det med, at du hænger en seddel op, som falder ned igen og igen?

Det være sig alt fra et skoleskema eller en børnetegning på køleskabet derhjemme til sedler i arbejdsøjemed i kantinen eller i klasselokalet. Og måske er du efterhånden blevet godt og grundigt træt af hele tiden at skulle samle sedler op fra gulvet?

Så er du en af ud af mange, der kunne have glæde af at anvende selvklæbende rammer. Læs med her i artiklen, og få vores tre gode grunde til, hvorfor du vil kunne få glæde af de praktiske og anvendelige selvklæbende rammer.

1. Slip for, at dine papirer bliver væk

Når papirer falder på gulvet, er det måske ikke dem alle, der bliver samlet op igen. Nogle gemmer sig måske under skrivebordet eller bliver fanget af en kost eller støvsuger.

Hænger du dine papirer op i selvklæbende rammer, ved du, hvor du har dem. Og de forsvinder ikke sådan bare lige.

2. Undgå, at dine papirer bliver beskidte eller nussede

Du kan ikke altid være sikker på, at der er lige rent på gulvet. Hverken i dit eget køkken, i klasselokalet eller på kontoret. Beskyt dine opslag med selvklæbende rammer, så du er sikker på, at de ikke bliver væk eller bliver snavsede efter en tur på gulvet.

Rene, hvide sedler er bare skønnere at se på, end papirer med kaffepletter eller andet spændende på er.

3. Hold orden på dine whiteboards

Har du et whiteboard på dit kontor, i den kantine eller det klasselokale, du arbejder i, kender du sikkert alt til, at det nemt bliver rodet med alle de ting, du hænger op. Med selvklæbende rammer, der sidder fast til alle magnetiske overflader, kan du nemmere skabe struktur på dit whiteboard. Og når et papir skal skiftes ud, gør du det nemt ved at åbne rammen og bytte ud med et nyt stykke.

Er du endnu ikke den heldige ejer af et whiteboard? Så kontakt dine lokale eksperter i whiteboards i alle former og prisklasser. Du kan med sikkerhed også få glæde af et whiteboard på kontoret, i køkkenet eller et helt tredje sted.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.