annonce

3 gode idéer til indretning af terrassen

Det er de færreste mennesker, som er så heldige at eje en terrasse.

En terrasse skaber nemlig grobund for både fællesskab og alenetid, og terrassen kan være det perfekte samlingssted for familien og vennerne. Netop derfor er det også så vigtigt, at man sætter pris på sin terrasse og indretter den efter sin personlige smag. Det handler om at kunne genkende sig selv i terrassens indretning, så man føler sig mest muligt tilpas på den. Ved at gøre det, kan man få endnu mere glæde af sin terrasse. Man kan for eksempel hænge en dejlig hængekøje op.

De rigtige møbler

Noget, der betyder rigtig meget for en terrasse, er havemøblerne. Det er nemlig utrolig vigtigt, at man har de rette møbler stående på terrassen, så der både udstråles hygge, men også er taget højde for det praktiske. Det er nemlig vigtigt, at alle medlemmer i familien og alle gæsterne til en sammenkomst har et sted at sidde, så de kan føle sig som en del af fællesskabet. Man kan heldigvis vælge mellem alt fra kurvestole til klapstole, og man kan eksperimentere med forskellige farver og materialer. Nogle mennesker foretrækker således simple plastikstole, mens andre vil have sækkestole i pangfarver eller lignende. På den måde kan man altså helt selv bestemme, hvordan ens terrasse skal indrettes.

En hyggelig hængekøje

Har man lyst til at gøre noget nyt og lidt anderledes i forhold til terrassens indretning, kan man for eksempel anskaffe sig en hængekøje . Ved at hænge en hængekøje op på ens terrasse udstråler man meget hygge og afslappethed, og derudover er det meget specielt, da ikke alle har en hængekøje. Det vil altså gøre ens terrasse til noget helt særligt. Også her er der mulighed for at vælge mellem et stort udvalg af hængekøjer, og man kan altså blandt andet undersøge, om man vil have en enmands-hængekøje eller en hængekøje til flere personer. Uanset hvad er en hængekøje det perfekte køb til dig, der har lyst til at prøve noget nyt, og som elsker at dingle i det fri.

Planter og blomster

Sidst men ikke mindst, er det en rigtig god idé at indrette sin terrasse med en masse planter og blomster. Det er disse detaljer, der kan være med til at give din terrasse prikken over i’et, og som ikke mindst vil give din terrasse en masse liv og farver. Især om sommeren vil planterne tiltrække insekter og humlebier, og mon ikke du også vil kunne opleve den ene eller anden fugleart. For dig, der godt kan lide at lave havearbejde, er dette også en dejlig mulighed for at få fingrene ned i jorden igen, så du for alvor kan nørde med din hobby. Man kan også anlægge en dejlig, lille køkkenhave til de mest gængse krydderurter og grøntsager, så man kan blive en smule mere selvforsynende. Det kan i øvrigt være med til at samle hele familien omkring et fælles projekt, som man derefter kan nyde synet af, mens man drikker en kop kaffe på terrassen. Lyder det ikke dejligt?

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;