annonce

3 gode råd når du vælger en ejendomsmægler

Huskøb og -salg kan være lidt af en jungle nogen gange. Markedet er omskifteligt, og hvilken ejendomsmægler skal man lige vælge - og ud fra hvilke parametre?

Her har vi 3 gode råd til, når du skal vælge en ejendomsmægler. Disse anbefalinger råder til at vælge en mægler ud fra koncepter om en personlig og tryg handelsproces, erfarenhed, digitale markedstendenser og lokal viden.

Tryg handel

Hvordan sikrer du dig en personlig og tryg handel? Når du skal sælge din bolig: Sig nej tak til dyre mæglersalær. Naturligvis er der en pengesum øremærket til ejendomsmæglers arbejde, men det kan sagtens lade sig gøre at finde en dygtig mægler, der ikke snupper et for stort stykke af kagen, så at sige. Det er vigtigt, at du som sælger føler dig tryg gennem hele salget. Find derfor en mægler der kan være med dig hele vejen; en og samme person der vurderer, fremviser og sælger din bolig. Hertil gør mæglers erfaring, med salg af villa, rækkehus, andelsbolig, lejlighed, sommerhus og projektsalg, sig gældende. Hver type kræver hver sin tilgang, og det er derfor vigtigt at finde en erfaren og kompetent mægler, der kan yde god rådgivning herom.

Digitale tider

Tiderne har ændret sig. Markedet har ændret sig. Annoncer i trykte aviser er ikke længere det, der fungerer bedst. Dette er ligeledes vigtig at tage højde for, når du vælger en ejendomsmægler. Vælg en mægler der følger tidens tendenser og praktiserer digital markedsføring på blandt andet sociale medier. At vælge en mægler der forstår sig på online marketing, øger dine chancer for at nå ud til potentielle købere.

Lokal viden

Et godt kendskab til lokalområdet er et kæmpe plus. Når mæglere kender til byrum og boligkvartere og deres dertilhørende historie, kultur og omdømme, kommer det dig til gode. Hvad end du skal sælge eller købe hus, er det vigtigt at mægler kan formidle - ikke blot husets - men kvarterets kvaliteter. Søger du en ejendomsmægler i Aalborg, kan du med fordel benytte dig af en lokal, der kender byens kanter og kroge som deres egen bukselomme, og har derfor stor kendskab til Aalborg og lokalområdet og dets mange postnumre.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.