annonce

3 nye iPhones netop lanceret: Læs om dem her

Det er en sensation hver gang, at Apple lancerer nye iPhones, og denne gang er det heller ikke en undtagelse.

I går aftes kl. 19.00 dansk tid, lancerede Tim Cook, CEO for Apple, de nye iPhone-modeller. Der kommer i alt 3 nye iPhones i samme design som den velkendte iPhone X. Det betyder, at hvad der hidtil har været iPhones signatur udseende, nu er forældet. På de 3 nye modeller finder du nemlig hverken en home knap eller markerede bræmmer på fronten. De nye iPhones tager derfor også navn efter sidste års iPhone X, og kommer til at hedde iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR. Det ser altså ud til, at Apple har valgt at videreføre lanceringen af 2 forskellige størrelser på deres iPhones.

Den nye iPhone XS

IPhone XS er en opgraderet version af iPhone X. IPhone XS har samme størrelse og samme type skærm som iPhone X, nemlig en 5,8” OLED Super Retina HD-skærm. Apple har, med den nye skærm fra kant til kant, kunne skabe en model, hvor skærmen er større end den på iPhone 8 Plus, mens selve telefonen er mindre. Derudover har iPhone XS 30 minuntter længere batterilevetid end iPhone X. Du kan læse meget mere om modellen lige her, som forventes at blive forbrugerfavoritten ud af de 3 nye iPhones.

Den nye iPhone XS Max

IPhone XS Max er på lige vis en opgradering af iPhone X, men i Plus størrelse. Det vil sige, at den nye XS Max har en størrelse på 6,5”. Med sin kant-til-kant OLED Super Retina skærm har iPhone XS Max den største iPhone-skærm nogensinde. Batterilevetiden er forlænget med 90 minutter mere end på iPhone X.

Helt nye features på de nye iPhones

XS-modellerne er udstyret med en A12 Bionic-Chip, der tillader automatisk læring, forbedrer de visuelle effekter, øger hastigheden på telefonens handlinger og kan foretage op til 5 trillioner beregninger i sekundet. Derudover er både lyd og kamera forbedret på de nye modeller. Det dobbelte kamerasystem kan nu i højere grad justere lys og dybde i dine billeder, selv efter billedet er taget. De nye modeller tilbyder også Dual-Sim, så du kan gøre brug af to SIM-kort i en iPhone.

IPhone XS og XS Max kommer i grå, sølv og en helt ny farve; nemlig guld. Begge størrelser er at finde i butikkerne den 21. september, og de bliver udbudt i størrelserne 64GB, 256GB og 512GB. Priserne starter ved 8.899 kr. for XS og 9.799 kr. for XS Max.

Den nye IPhone XR

IPhone XR har samme udseende som iPhone X, hvor skærmen går fra kant til kant. Men den adskiller sig, idet den er udstyret med en LCD-skærm ligesom de tidligere iPhones. Denne model har ikke dobbelt kamerasystem, men den er udstyret med samme teknologi som XS-modellerne, som gør det muligt at justere dybden i billedet. Derudover er XR også udstyret med samme A12 Bionic-Chip som XS-modellerne, og den har en batterilevetid, der er 90 minutter længere end 8 Plus.

IPhone XR er 6,1” og vil blive udbudt i 64GB, 128GB og 256GB. Den nye model koster 6.699 kr. og er i butikkerne fra den 26. oktober i 6 forskellige farver, som er hvid, sort, blå, koral, gul og rød.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.