annonce

3 uundværlige styles til kurvede kvinder

Som kurvet kvinde er der indimellem styles, man går udenom, fordi man tænker ”Det får mig til at se større ud” eller ”Det er kun lavet til petite kvinder”. Det er dog en tankegang, vi skal væk fra.

Selvfølgelig er der modetøj, som klæder nogle kropstyper bedre end andre, men det har ikke nødvendigvis noget at gøre med, hvor mange kilo der er på kroppen. Det handler derimod om, hvor og hvordan de sidder.

Er du på udkig efter komfortabelt og pænt modetøj eller måske bare shapewear, der får dit tøj til at falde ekstra flot på kroppen? Vi har fundet 3 uundværlige styles til kurvede kvinder, som med garanti bliver en favorit i garderoben.

Behagelige og lækre leggins

Leggins er noget, som flere er gået udenom i mange år, da de typisk blev forbundet med homewear og afslapningstøj. Dette ændrede sig dog i takt med at den populære athleisure trend indtog modebilledet, og i dag ser du både mænd og kvinder iført leggins eller sportsbukser i gadebilledet. Begrebet leggins dækker også over meget andet end de tættende leggins, som typisk blev brugt under tunikaer eller kjoler. I dag finder du både trekvart leggins, leggins i sporty design, leggins med læderlook, de såkaldte ”jeggings” skabt i elastisk jeansmateriale, blondeleggins og meget mere. Det er altså både muligt at finde leggins, der egner sig til pænere anledninger og leggins, der passer perfekt til en dag hjemme på sofaen. De er alsidige og kan kombineres med forskellige overdele, hvilket gør dem til en sand favorit i garderoben.

Shapewear, der får dit tøj til falde ekstra flot

Shapewear er ren magi og en skøn tilføjelse til enhver garderobe. Shapewear er skabt til at forme dine kurver på en naturlig og flot måde, og det kan ovenikøbet få dig til at se en størrelse mindre ud. Du skal benytte shapewear under dit almindelige tøj, da det på den måde får dit tøj til at falde ekstra flot og uden folder og ”buler”. Når du skal hoppe i shapewear for første gang, vil du opdage, at det sidder meget tæt, men det er meningen. Det skal nemlig ”stramme op”, således du opnår den ønskede effekt. Udvalget af shapewear er stort, og det er både muligt at finde shapewear kjoler, shorts og toppe, og valget afhænger af, hvor du ønsker at udjævne og stramme op, således tøjet falder mere elegant og flot.

Flotte og enkle T-shirts

Dette er en sand favorit blandt mange, for hvad kan redde en tøjkrise lige så godt som en pæn og komfortabel T-shirt. T-shirts behøver nødvendigvis ikke kun være hvide, sorte og grå, de kan også være i mange andre nuancer og have inspirerende og smukke prints. Det er altid smart at have et par enkle T-shirts i skabet, som du nemt kan kombinere med farvestrålende kimonoer, nederdele eller kjole. På den måde kan du hurtigt sammensætte et outfit, der ser smart ud og er behageligt at have på. Et par farvestrålende T-shirts i print eller med statements er dog også gode at have liggende, da de kan sætte prikken over i’et på dit outfit.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst