annonce

4 forslag: Sådan finder du den bedste boksmadras for dig

Det er vigtigt at have en seng, der sørger for, at du får den bedste søvn.

Der er stor forskel på senge, og uanset om du går efter en kontinentalseng, en elevationsseng eller en køjeseng, så findes der helt sikkert en, der passer til dine behov.

Det kan også være, du er på jagt efter en boksmadras. Hvis det er tilfældet, så er der herunder samlet en hel del forskellige bud på boksmadrasser og råd til, hvordan du finder en, der virkelig opfylder dine behov.

En boksmadras er en simpel seng, der passer ind i mange forskellige værelser, uanset om det er et stort soveværelse eller om den skal presses ind på et smalt teenageværelse. Boksmadrasser kommer i alle prislejer, men det er langt fra umuligt at finde en relativt god boksmadras til en rimelig pris, så den nye seng ikke ender med at vælte budgettet.

1. En boksmadras, der passer i et stramt budget

Måske er prisen noget af det første, du kigger på, når du vælger seng. Det giver også god mening, da en seng typisk kan være en større investering og måske er noget, man har sparet op til i flere år. Hvis det, der passer bedst ind i din budgettering, er en seng, der ikke er alt for dyr, så er Jupiter modellen måske et rigtigt godt bud.

Her får du en lækker seng med fem komfortzoner. Det betyder, at hele sengen er designet, så den tilpasser sig din krop, og så du kan ligge godt hele natten. Det er desuden muligt at tilkøbe en sengegavl, hvis man gerne vil gøre lidt mere ud af udseendet. Det er dog ikke altid nødvendigt - og en simpel boksmadras uden ramme eller gavl der står placeret enten frit i rummet eller langs med en væg kan også have sin charme og praktikalitet.

2. En boksmadras med lang levetid

Vil du gerne fremtidssikre din søvn? Så er det vigtigt at du går efter en kvalitetsseng, der lover årelang komfort. Flere senge har lang garanti, og med en Tromsø boksmadras er der ingen undtagelser.

Denne seng er virkelig stilren og minimalistisk. Kun helt få linjer skaber sengens dybde, og den dobbelte topmadras gør, at der ikke er nogen, der falder ned i revnen i midten af sengen i løbet af natten – for der er ingen revne.

Boxmadrassen har fem komfortzoner, der tilpasser sig din krop, og så kommer den i flere forskellige størrelser. Det betyder, at sengen både kan fås som en smal enkeltseng på 80 x 200 centimeter, der snildt kan stå i et børne- eller teenageværelse, men hvis man er langbenet og godt kan lide at sprede sig lidt i løbet af natten, kan man også få sengen i helt op til 200 x 210 centimeter. Det giver noget frihed i forhold til indretningen.

3. Gå efter den bedste komfort

Når du er på jagt efter en boksmadras, kan det være lidt af en jungle at finde ud af, hvad der egentlig er vigtigt at kigge efter. Først og fremmest er det en rigtig god idé at prøve sengen af, og mens det er let og lige til i fysiske butikker, kan det være mere tricky, når sengen bestilles online. Heldigvis tilbyder mange, at man kan prøve sengen af, og hvis den ikke er behagelig eller passer til din krop, kan den enten tilpasses eller tilbageleveres.

Men der er nogle pejlemærker, man generelt kan gå efter. Komfortzoner er typisk et udtryk for, hvor god sengen er til at tilpasse sig din krop.

Senses er en af topmodellerne, når det kommer til komfortzoner. Madrassen indeholder ikke mindre end syv zoner, hvilket betyder, at der er områder, der tilpasser sig arme, ben, torso og hoved i forskellig grad, hvilket gør din nattesøvn til en drøm på en lyserød sky. Du vil med al sandsynlighed vågne op frisk og veludhvilet og mærke, at du er klar på den kommende dag og fyldt med energi.

Senses er desuden en dansk produceret seng, så hvis du går op i, at dine møbler er produceret i umiddelbar nærhed og ikke har været gennem transport i forskellige lande og produceret på vilkår, du ikke kan stå inde for, så har du her en seng, der kan leve op til dine behov.

4. Brug for ekstra opbevaring? Løs det med opbevaring under sengen

Det kan være svært at finde plads til opbevaring af støvler, sengetøj, bøger eller en helt fjerde ting, der ikke lige har en fast plads derhjemme. Heldigvis findes der boksmadrasser, der har flere funktioner.

ACCENT boksmadras har den bonus, at den kan eleveres op, så der åbnes ned til et rum under sengen, hvor der er god plads til opbevaring af forskellige ting og sager. Det giver frihed i dit soveværelse, da man ikke har en chance for at se de ting, du opbevarer i sengens rum, og der er ikke brug for plads til at trække skuffer ud, da du ganske enkelt åbner ovenfra.

Desuden er benene på sengen 10 centimeter høje, så hvis opbevaringsrummet i sengen ikke er nok, kan man også godt finde en lav bed roller, der kan køres ind under sengen, så der kan opbevares yderligere ting her.

Sengen er 180 x 200 centimeter, så der er god plads til, at to kan sove sammen uden problemer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.