annonce

4 tips iværksætteren bør forholde sig til

Måske har du netop taget springet, og har endelig realiseret din drøm om at blive iværksætter. Det er et stort spring, og du vil støde på mange ting, som du ikke anede, du skulle forholde dig til.

Din nye verden er dit klasseværelse, men i denne artikel er det alligevel forsøgt at samle nogle af de ting, du, som iværksætter, bør forholde dig til.

Dine omgivelser yderst vigtige

Når du netop er startet op som iværksætter, er dine omgivelser noget af det første, du skal forholde dig til - dette dækker især over dine potentielle kunder, samt andre iværksættere, som har været i branchen længere tid end dig selv.

De første to ting, du bør forholde dig til som iværksætter er derfor:

1. Networking - både fysisk og online

Opsøg aktivt konferencer, receptioner og andre sociale sammenhænge, hvor du kan møde andre virksomheder, som du kan networke med. Få en snak om, hvem hinanden er og hvad hinanden laver, og så er du allerede godt i gang.

Når du har deltaget ved disse sociale arrangementer, bør du sætte dig hjem foran computeren, og tilføje de mennesker, du har talt med, på LinkedIn. Dermed er du sikker på, at du har en forbindelse til disse mennesker, hvis du en dag får brug for det.

2. Google Succes Online

Det har aldrig været mere vigtigt at være synlig online, og Google har lavet nogle fantastiske kurser, der viser dig vejen frem. Du får eksempelvis en opsang om vigtigheden af, at dine åbningstider står på Google, og ikke kun på din egen hjemmeside, såfremt du har sådan en.

Der findes både længere kurser, hvor du tilegner dig et diplom ved gennemførelse, og der findes kortere kurser, som hjælper dig rigtig godt på vej.

Personlighed frem for alt

Hvis du endnu ikke har en hjemmeside, så er det en god idé at starte ud på de sociale medier. På Instagram kan man lave virksomhedsprofiler, hvor man kan få indsigt i antal besøgende, eksponeringer og hvor mange følgere du har fået eller mistet den forgangne uge.

De sidste to ting du bør forholde dig til er:

3. Lav videoer

Når du har fået oprettet din virksomhed på de sociale medier, er det bare i gang med at lave videoer. Når de potentielle købere ser videoer, frem for billeder, sætter det skub i hjernens behandlingsprocess - det visuelle bliver helt enkelt præsenteret bedre for køberens hjerne.

4. Find en kontorplads

En virksomhed bygges ikke bare op fra dag til dag, det kræver hårdt arbejde at vedligeholde. Derfor bør du stærkt overveje at finde en kontorplads, uanset om din virksomhed udelukkende består af dig selv, eller den består af flere medarbejdere.

Du bør undersøge mulighederne for at finde et kontorhotel med all inclusive , så du kan starte blødt op, og se om kontor mulighederne er noget for dig.

Når rammerne først er der, er man som “start-upper” sat godt op til sit nye erhvervseventyr.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.