annonce

5 essentielle ting til sommerens rejser

Sommeren er over os. De fleste af os har allerede booket sommerferien og mangler bare det sidste arbejde, før solen for alvor banker på døren.

Hvis ikke man rejser ofte, kan det være svært at finde ud af, hvad der helt præcist skal pakkes, samt hvad der skal pakkes i. Skal det være en stor eller lille kuffert? Tillader flyselskabet håndbagage i form af en mindre kuffert? Hvor meget solcreme og underbukser skal der pakkes? – Alle de klassiske problemstillinger, som vi her i artiklen vil runde og derved hjælpe dig med den perfekte start på sommerens rejser.

Kuffert

Hvis sommerferien igangsættes med en tur op i flyvemaskinen, kan det være en rigtig god idé at tjekke rejseselskabets regler i forhold til bagage og håndbagage. Det kan gå hen og blive en dyr affære at lade være. Flyselskaberne tager nemlig dyre priser for ekstra bagage.

Hvis rejseselskabet tillader en håndbagage i form af mindre kufferter, er det klart det billigste – hvis altså dine sager kan passes ned i sådan en.

Mælkesyrebakterie piller

Går turen langt væk, kan det være en fordel med mælkesyrebakterie piller såsom Lactocare – specielt hvis du har tendenser til hurtigt at få dårlig mave. Pillerne hjælper balancen i maven, og hjælper altså mod fremmede bakterier, som vores vestlige kroppe ikke er vandt til. Pillerne skal tages på daglig basis, og så burde du være godt dækket ind. Generelt startes pille-kuren 3-5 dage før afrejse for at kroppen er forberedt.

Personlig pleje

Selvfølgelig er det vigtigt at huske tandbørste, underbukser og strømper. Men det er trods alt noget, du kan få i alle lande, til få håndøre hvis uheldet altså er ude. Derfor menes med personlig pleje altså uundværlige eller dyre ting, som er nødvendig for dig og svære/dyre at erstatte. Det kan eksempelvis være briller eller kontaktlinser. Derfor er det altid en god idé at gennemgå sine personlige midler, som man helst ikke vil være foruden. Det ville være utroligt træls at komme frem til La Santa Sport uden kontaktlinserne, som man træner med.

Opladere

Vi lever i en tid hvor elektronikken fylder meget – og elektronik skal bruge strøm. Har du iPad, iPhone og pc med på ferie, kan det være rigtig træls (og dyrt) at komme afsted uden oplader. Derfor er det altid på vores tjekliste, lige inden vi forlader matriklen, om vi nu har huske opladere til alt vores elektronik.

Pas og pung

Sidst men ikke mindst – pung og pas. Dette er det allersidste vi tjekker, inden vi sætter os ind i bilen. Rejser du indenfor EU, kan det ofte godt lade sig gøre at rejse uden pas. Det er dog bøvlet, og det kan give komplikationer.

Og så er det måske vigtigste at huske – pungen. Pungen er livlinjen til alt andet, du har glemt. Hvis du glemmer underbukser, solbriller eller bare solcreme, så kan du altid købe dig noget, når du ankommer. Det koster selvfølgelig lidt trælse penge, som man kunne have været foruden. Så husker du bare pas og pung, kan det ferien altså ikke gå helt galt – God ferie!

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.