annonce

5 modetrends til mænd, du ikke kan undgå: Signetringe og sølvtonede halskæder

Mode er og bliver en evigt diskuteret sag.

Og lige så omdiskuteret, som den er, lige så subjektiv er den også. Men selvom vi alle har hver vores smag og stil, kan vi få meget ud af at følge nutidens modetendenser – for der er altid noget, vi selv kan bruge til klædeskabet.

Men det kan også være svært at finde rundt i tidens trends. Trends som signetringe, trompetbukser og crossbody-tasker er ikke til at undgå – men hvordan styler du dem, så det giver mening i din stil?

Følg med nedenfor, hvor vi kigger på 5 trends, du ikke kan (eller bør) undgå inden for herremode lige nu.

Skru op for bling bling: Sølvtonede halskæder og signetringe

Har du selv spottet de store sølvtonede halskæder og signetringe, som er helt uundgåelige inden fore herremode lige nu?

Smykker som signetringe er perfekte tilbehør til dig, som ofte savner dét ekstra – især hvis du ikke kan sætte en finger på, hvad det er, dit outfit mangler.

Glem lommerne! Crossbody-tasker er det nye

Er du træt af, altid at have dine ting i lommerne? Så er denne trend garanteret noget for dig. Det er trods alt begrænset, hvor meget du kan fylde i dine lommer. Med crossbody-taske er du garanteret, at dine ting ikke ryger ud af dine lommer – og så er det samtidig et tilbehør, der kan give dit outfit ekstra kant.

De kommer fra mange forskellige mærker, i mange størrelser og i mange farver. Du kan altså helt sikkert finde noget, der falder i din smag.

Glem skinny jeans – du skal have et par trompetbukser

70’erne er tilbage, og de smutter ikke lige foreløbig. Den velkendte silhuet med bukser, der bliver bredere, jo længere du nærmer dig foden, er kommet for at blive: Trompetbukserne.

Selvom de kan virke intimiderende, så er trompetbukserne meget nemme at style. Tag en slim fit T-shirt eller en rullekrave på, eller gå den mere moderne vej med en hættetrøje til.

Blazer i store størrelser: Oversize er in!

Vi tager et smut “back to the 80s” og kigger på overdele: De helt store blazere er nemlig moderne igen. Både farverige, store blazers såvel som simple, neutrale blazere er i orden – så længe de er (lidt) for store i størrelsen.

De kan bruges på rigtig mange måder, så hvad end du har en frisk skjorte eller en enkel hvid T-shirt indenunder, er lige godt.

Lange læderjakker taget lige ud af 90’erne

De siger, der går 30 år, fra en trend er opstået, til den finder vej tilbage. Og det kan man sige, der er gået nu, hvor lange læderjakke fra 90’erne har fundet vej tilbage i modebilledet.

De lange læderjakker minder dig måske lidt om en The Matrix-film, og så er de super nemme at style. Du kan få dem i forskellige farver – fra karamelfarvede til grålige til helt sorte.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.