annonce

5 naturlige metoder til at opnå større læber

Udover vores øjne er læberne noget af det, der tiltrækker mest opmærksomhed. Derfor er der også mange, som drømmer om at få større læber.

Det har ført til, at flere og flere får fyldt deres læber med blandt andet filler. Det kan du læse mere om her: Udforsk hjemmesiden . Filler består primært af hyaluronsyre og vand, som i forvejen findes i vores huds bindevæv. Filleren går ind og binder væsken i læberne, så de bliver mere fyldige.

Men ønsker du et mere naturligt alternativ til denne metode, findes der mange bud på, hvordan du kan få større læber. Nogle af dem er mere effektive end andre, og vi gennemgår det i artiklen her. Derudover er der ikke så mange permanente løsninger, og de fleste er metoder, som blot får dine læber til at fremstå større, uden de reelt bliver større. Men det er jo også fint, så længe du opnår et flot resultat.

1. Kylie Jenner-metoden (nej tak)

Denne metode anbefales i den grad IKKE, da den faktisk kan være farlig for dig.

Metoden opstod, da realitystjernen og modellen Kylie Jenner i 2015 prøvede at bilde sine Instagramfølgere ind, at hendes for nyligt forstørrede læber skyldtes en helt naturlig metode (det viste sig dog at skyldes et besøg på en skønhedsklinik).

Men ifølge Kylie Jenner havde hun blot gjort brug af et lille glas på størrelse med et shotglas, sat det op foran munden og suget til. På den måde opstår der vakuum, som får læberne til at svulme op.

Denne metode kan som nævnt være farlig, da glasset kan sprænge og forårsage slemme sår, der skal syes. Derudover kan det føre til smerter, hævelser og blå mærker.

2. Plej dine læber med exfoliering og læbemaske

Ligesom vi plejer vores ansigt med fugtmasker og lignende, bør vi også pleje vores læber. Dette kan gøres ved hjælp af en læbemaske, som giver fugt og beskyttelse. Derudover kan du få læbemasker, hvor der er tilsat hyaluronsyre, som binder væsken til bindevævet og dermed øger fylden. Disse masker lover, at man kan se et resultat, hvis man bruger masken i en måneds tid.

Før du lægger din læbemaske på, anbefales det, at du exfolierer dine læber for at fjerne døde hudceller.

Ved at pleje dine læber og holde dem fugtet, vil de synes større og generelt se mere indbydende ud.

3. Gør brug af en lip plumper

Måske har du hørt om lip plumpers før? Det er i hvert fald en metode til større læber, som har været meget omdiskuteret.

En lip plumper er en læbepomade, læbestift eller lipgloss, som går ind og sætter gang i blodcirkulationen i læberne, som dermed svulmer lidt op.

Mange af disse produkter indeholder blandt andet hyaluronsyre og kollagen.

4. Tegn dine læber op med en lipliner

Hvis du gør brug af en lipliner, kan du tegne et par millimeter ud over dine egne læber, så de syner større.

Hvis du skal have læbestift på bagefter, kan du vælge en lip liner i samme farve som læbestiften. Men hvis du ønsker et mere naturligt resultat, kan du vælge en lip liner i en farve, der matcher dine naturlige læber.

Det anbefales, at du lægger halvdelen af overlæben eller underlæben ad gangen, så du ikke lægger ét stræk fra én mundvig til den anden. Sørg også for at slappe af i munden, når du lægger stregerne. Hvis du ønsker at få din læbestift til at holde længere, anbefales det desuden, at du lægger lip lineren på hele læben indenunder læbestiften.

5. Husk solbeskyttelse på dine læber

Det er måske ikke altid, vi husker vores læber, når vi smører os ind i solcreme – men det bør vi.

Udover at give rynker kan sollys også gøre, at huden og læberne mister fylde, fordi sollys mindsker hudens evne til at producere kollagen, som i høj grad er med til at give fylde.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.