annonce

Aalborg: En billig studieby hvor du ikke skal gå på kompromis med noget

Der er rigtig gode muligheder for bolig for de studerende i Aalborg.

Står du og skal starte på studie til sommer, og har din drøm altid været at komme til Aarhus eller København? Er du blevet presset af de høje adgangskvotienter og de dyre boligpriser i de to store byer? Hvis dette er tilfældet, kan du med fordel vælge at søge mod enten Aalborg eller Odense, der kan tilbyde dig mange af de samme universitetsuddannelser, som Danmarks to største byer kan.

Udover at have et universitet kan en by som Aalborg også tilbyde dig en masse andet godt, der kan være med til at præge din studietid på positiv vis. Derfor skal du ikke frygte, hvis du er endt ud i en alternativ vej for at få din drømmeuddannelse – det skal nok blive fantastisk alligevel.

Billige studieboliger til studerende

Først og fremmest kan du få flere penge på kontoen, hvis du vælger at studere i Aalborg. Grunden til dette er, at du kan spare mange penge, når det kommer til betaling af din lejebolig. Undersøgelser viser, at Aalborg ligger på en niendeplads over de billigste studiebyer. Faktisk er der over 3000 kroners forskel på en 40 kvadratmeter lejlighed i Aalborg og i København.

Du kan allerede nu starte din søgen efter en bolig i Aalborg, og der skulle være god chance for at finde noget, der opfylder dine kriterier. På samme tid er der også mulighed for at have nogle flere krav, når priserne ikke er særlig høje. Er du for eksempel typen, der ønsker at bo et sted, hvor du har en have til rådighed, kan du have bedre mulighed for at finde dette til en fordelagtig pris i Aalborg.

Hvad kan jeg så bruge mine penge på?

Aalborg er ligesom alle andre studiebyer fuld af liv og glade dage. Byen råder blandt andet over Jomfru Ane Gade, der er en 150 meter lang gågade, som udelukkende består af diskoteker og værtshuse. ‘Gaden’ er et internationalt kendt sted at gå i byen. Derudover er Aalborg også en by, der er rig på sport. Du finder blandt andet en af Danmarks bedste fodboldklubber, men byen råder også over et af landets bedste ishockey- samt håndboldhold, der begge huserer i GIGANTIUM, en spytklat udenfor byen. Du kan også bruge de penge, du får til overs, når du har betalt din husleje på andre ting. Brug dem med omtanke.

Skil dig ud og få flere muligheder

En sidste pointe er, at du får flere muligheder, når du vælger at søge bredt i forhold til uddannelsesby. Når du beslutter dig for at søge uden om Aarhus eller København, får du automatisk større chance for at komme ind på dit drømmestudie og skaffe din drømmebolig, idet henholdsvis snit og husleje er et niveau lavere. Når du på samme tid kan ende ud i en by, der tilbyder dig så meget andet godt, skal du ikke være bange for at slå til.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.