annonce

Aalborg i vækst: Disse fokusområder er med til at vækste byen

Storbyer er konstant i vækst for, at gøre sig bemærket og blive endnu større. Når der er vækst på agendaen kræver det, at man fokuserer på nogle særlige elementer, der kan give gode muligheder for vækst. Hvilke fokusområder der er på Aalborgs agenda, kan du læse mere om lige her.

Erhvervslivet og dets forretningsgrundlag er bygget op af diverse fokusområder for at kunne skabe opmærksomhed, nysgerrighed og dermed også vækst. Disse fokusområder kan omhandle infrastruktur, networking, uddannelse eller kultur, og i Nordjylland er disse fokusområder i centrum, men der er især også fokus på internationale relationer og vækst.

Samarbejde og interessen for handel er udslagsgivende

En central del af, at kunne accelerere sådanne fokusområder er handelskamre og samarbejdspartnere, da interessen for handel dermed fremmes og kan eksekveres bedre i et samspil mellem flere foreninger eller organisationer. Eksport i Danmark bliver fremmet, når handelskamrene sørger for at forøge de handlendes interesser og dette er blandt andet et af Erhverv Norddanmarks fokusområder.

Aalborgs vej til vækst

Når Aalborg vækster, er det oftest fordi der er tilstrækkelige investeringer og arbejdspladser i omløb i byen, og så vækster byen også når der sikres en god grundlæggende relation på udvalgte internationale markeder, således at virksomhederne kan få eksporteret deres varer.

Byen vokser især også når de mindre virksomheder bliver løftet op, så de kan udnytte deres fulde potentiale, og når de større virksomheder får plads til at udfolde sig og vokse sig endnu større, men dette kræver et samarbejde i erhvervslivet.

Erhverv Norddanmark skaber samarbejde mellem virksomheder og organisationer

Erhverv Norddanmark har dagligt disse ovenstående fokusområder på agendaen, og de har sat sig for at skabe samarbejde i erhvervslivet, så Nordjylland og Aalborg kan udrette store ting. Her er vækst især i højsædet hver dag, og er et af de mange fokusområder, organisationen har på sigtekornet.

Det er blandt andet gennem let adgang til Aalborg Kommune og Aalborg Universitet, at Erhverv Norddanmark ønsker at skabe teamwork og vækst , og dermed gøre yderligere opmærksom på Aalborg og byens potentiale.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.