annonce

Årets sikkerhedsvirksomhed vil fortsætte med at øge sikkerheden i Danmark

Der har de senere år været stort fokus især fra mediernes side på at gøre danskerne opmærksomme på, hvor mange indbrud der egentlig foretages i Danmark.

Tallet er tårnhøjt, og når vi sammenligner med andre lande i EU, indtager Danmark 1. pladsen for antallet af indbrud pr. indbygger.

Det vil de danske husstande og virksomheder utroligt gerne komme til livs. En af de helt store indflydelsesrige virksomheder på det område er låsesmedsvirksomheden fra Sjælland, Bagger Låse & Alarm A/S. Virksomheden er kåret til årets sikkerhedsvirksomhed i 2018/2019 har hele året kørt en landsdækkende kampagne med fokus på emnet ”Stop Tyven!”.

Kampagner gør danskerne opmærksomme på problemet

For at kunne gøre noget ved det stødt stigende problem er det første skridt at gøre folk opmærksomme på, at det faktisk er et meget alvorligt og udbredt problem. Det hjælper ikke med en masse skræmmende tal og beviser på, hvor stort problemet er uden løsning på problemet. Derfor har Bagger Låse gjort meget for netop at skabe tryghed for danskerne. Dette har de gjort gennem blogartikler, hvor de kommer med råd og vejledning til, hvordan man bedst indbrudssikrer sin bolig eller virksomhed. Ved at stille ekspertens vejledning til rådighed for alle, håber Bagger Låse & Alarm A/S at kunne nedbringe de høje tal for indbrud i danske hjem og virksomheder.

Sammen øger vi sikkerheden

Uanset om det gælder virksomheder eller private boliger, er der nogle mønstre i de råd, som Bagger Låse kommer med. Et punkt, hvor man virkelig kan optimere sikkerheden let og effektivt, er når man hjælper hinanden. Om det er i nabolaget eller industriområdet, så har Nabohjælp og Erhvervsnabohjælp hjulpet danskerne godt på vej mod en tryggere hverdag. En nabo, der holder ekstra vågent øje med din virksomhed, eller som sørger for at få det til at se ud, som om du er hjemme, er en meget effektiv indbrudssikring.

Investér sikkert i indbrudssikring og vælg en professionel

Det altoverskyggende råd er, at mange vælger løsninger, der i sidste end ikke er sikkerhedsmæssige forsvarlige. Hvis du vil være smartere end indbrudstyven, har du brug for en professionel til at rådgive dig til den optimale indbrudssikring og samtidigt klare installationen korrekt. På den måde er du i høj grad bedre sikret mod indbrud, og hvis uheldet alligevel skulle være ude, er du garanteret et system, der overholder de gældende love og regler, som forsikringsselskabet stiller. Sikkerheden skal tages alvorligt og skal ikke spares på, ellers ender det med betydeligt større omkostninger i sidste ende. De mange ’gør-det-selv-løsninger’, som danskerne vælger, er et positivt tegn på, at danskerne i højere grad går op i indbrudssikring. Men hvis ikke sikkerheden er i top, er sikkerhedsløsning så egentlig ikke blot et udtryk for falsk tryghed i sidste ende?

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.