annonce

Afhold konferencer i en oase i København

Vi kender jo alle Danmarks hovedstad, om ikke andet så af navn.

Vi kender jo alle Danmarks hovedstad, om ikke andet så af navn. København er der hvor Tivoli ligger, og den lille havfrue. Og så er der det der hus på Christianshavn. Vi vil selvfølgelig alle sammen gerne besøge vores hovedstad, og se den, med alle de mange seværdigheder den har. Det er meget almindeligt at familier tager en weekendtur til København og overnatter et pænt og hyggeligt sted, helst ikke for støjende. Man kan også tage til konference i hovedstaden.

Hvis man står og mangler et konferencecenter med god betjening og højt niveau, så er Charlottehaven et rigtig godt bud. Stedet ligger centralt i hovedstaden, men alligevel roligt. Som en lille oase i København. Stedet bliver ofte brugt konference- og mødesammenhænge. Både ledelse og personale har stor erfaring med afvikling af den slags arrangementer. En stor del af byggeriet er indrettet til konferencecenter, med lækre mødelokaler, og friarealer, der nærer det mentale.

Professionelt personale

De mange års erfaringer med afviklingen af konferencer har gjort mandskabet i Charlottehaven til et professionelt team, der med stor glæde og personligt engagement tager imod de mange gæster, og servicerer på bedste vis. Man føler sig altid velkommen i Charlottehaven, også hvis man har spørgsmål, der vedrører seværdighederne i den omkringliggende hovedstad. Det falder helt naturligt at give et tip eller to om steder man kan besøge på netop denne tid af året.

Faciliteterne i Charlottehaven er på højde med de bedste steder. Her er mødelokaler i alle størrelser, og rummene er indrettede således at de indbyder til fokus og koncentration. Det samme er maden, der serveres om man ønsker. Menuerne er strikket sådan sammen, at de giver de rette vitaminer og mineraler til hjernen, så den fungerer optimalt. Til gensidig glæde for deltagerne i konferencen.

Familieferie i storbyens oase

I Charlottetårnet findes en perlerække af skønne ferielejligheder, der er helt oplagte at bruge for familier, der ferierer i København. Her er ro og fred og dejlig udsigt. Og alligevel er man tæt på det hele. Den myldrende storby ligger for ens fødder, samtidigt med at man er hjemme i overskuelige omgivelser. Alt er inden for rækkevidde, hvis du bor i hotellejlighed i Charlottetårnet. Og der er meget at vælge imellem, så det er en god idé at tage et overblik inden man tager hjemmefra.

De mange skønne seværdigheder i København, kan man ikke nå på en weekend. Der er så meget at se i Danmarks hovedstad. Men det gør måske ikke så meget, hvis man ikke når det hele på en gang? Man kan jo altid komme tilbage og besøge byen en anden gang. Den render jo ingen steder. Og det er dejligt at vide at den er der.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.