annonce

Aktiv ferie i Sæby? Se hvad byen kan tilbyde

Efter et forår, der i sandhed har været historisk, kribler det i hele kroppen for, at komme ud i naturen og brænde lidt energi af.

Sæby summer igen af liv, og lige her får du en oversigt over, hvordan du kan tegne, tilrettelægge og tilbringe din aktive ferie i byen.

Fang freden med fiskestangen

I Sæby er der gode muligheder for, at hale en masse gode oplevelser i land. Byen er nemlig lystfiskerens slaraffenland, med et utal af fiskepladser.

Havn, strand eller søpark?

Sydmolen på Sæby havn , og Sulbæk strand ved Sæby, er begge faste adresser for både skrubber, havørreder og hornfisk i sommermånederne. Her får du Nordjyllands friskeste luft, og det fulde udbytte af din aktive ferie.

Stram linen og medbring hele udstyret, for Dybvad Søpark danner gerne rammen om en fredfyldt og støjfri dag, med fiskeri. Her koster et dagskort 50,- kroner - en meget rimelig pris for afkobling i den ganske danske natur.

Træd hurtigt, træd hårdt - Sæbygård Skov danner rammen om din næste tur på mountainbike

Har du en mountainbike, som simpelthen har svært ved at holde stille, så tag den med en tur til Sæbygård Skov . Her finder du en MTB-rute for både erfarne og nye ‘pedaltrædere’.

5,1 km på mountainbike

Ruten i Sæbygård Skov strækker sig 5,1 km, og er enkelte steder opdelt i to passager. Her kan du og cyklen altså få noget at bestille, hvis I sammen lægger vejen forbi i sommerferien.

Inviter din indre badenymfe på ferie - Sæby Svømmebad holder åbent hele sommeren

Sæby er lige stedet, hvis du betegner dig selv som en rigtig vandhund - på Rådhuspladsen 3 ligger nemlig Sæby Svømmebad , og de tager gladeligt imod badeglade gæster i sommeren.

Her findes et væld af badeaktiviteter, og et helt hus fyldt med leg og liv både inde og ude.

Sæby Svømmebad er helt ideel hvis børnene skal have brændt noget krudt af. Der er masser af aktiviteter for de mindste.

Find information om priser og åbningstider her .

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.