Business

Der har for nyligt været anledning til forsamling af landets tandlæger og arbejdere indenfor tandlægeindustrien.

Virksomhed

Aabybro Tandlægerne

Adresse

Postvænget 4, 9440 Aabybro

Telefon

+45 98 24 23 23

E-mail

info@aabytand.dk

Webside

http://aabybro-tandlaegerne.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. jun 2019

Anledning til smil hos nordjysk tandlægeklinik

Én gang om året mødes landets tandlæger til en to dages-festival, hvor der videndeles, fremvises ny teknologi og hædring af kollegaer på tværs af landegrænser.

Dental Festival & Awards

Tandlægeteamet fra Aabybro deltog ved tandlægernes festival, som populært kaldes DFA. Festivalen fandt i år sted i Fredericia, hvor tandlæger fra hele landet dukkede op. Her blev ny teknologi fremvist og demonstreret og talere booket til at komme og fortælle om den nyeste viden om det, der rører sig indenfor faget.

Årets team ’18 og arbejdsplads ’19

Aabybro Tandlægerne vandt titlen som ’Årets team’ tilbage i 2018, hvilket skete oven på nuværende indehaver Julie Christiansens nylige indtræden som leder af tandlægeteamet. Ovenpå oplevelsen udtalte den glade teamleder følgende:

"Det har betydet, at vi har kunnet kigge hinanden i øjnene og sige, ’ja, vi er bare gode – vi er de bedste’. Det har givet noget stolthed og har om muligt bare gjort os endnu tættere, og så har det været en kæmpe forløsning ovenpå en hård tid med ejerskifter og turbulente perioder” – Julie Christiansen, indehaver af Aabybro Tandlægerne Postvænget.

Ovenpå årets DFA, hvor tandlægeteamet fra Aabybro endnu en gang var på podiet, denne gang for ’Årets Arbejdsplads’, er glæden bestemt ikke til at tage fejl af. Julie Christiansen forklarer, at priserne er en måde at takke hendes team på, og hun tilegner hendes kollegaer og samarbejdspartnere fortjenesten for at ende på sejrsskamlen endnu engang.

Forskellen er til at mærke

Titlerne fra kollegerne fra hele landet giver en vis stolthed, og bliver til en form for kvalitetsstempel for det arbejde, som udføres på tandklinikken. Tandlægerne er ganske stolte af deres titler, men det kan man nu ikke klandre dem for; hvem ville ikke smile ekstra bredt velvidende om at være en del af landets bedste arbejdsplads indenfor deres fag?

Så hvis du kommer ned forbi Aabybro Tandlægerne, og kan fornemme at armene står i vejret og smilene er brede, så er det altså helt forståeligt – vi skal huske at fejre, når det går godt.

Nyheder udvalgt til dig