Business

De fleste oplever det at miste som en meget stressende og ikke mindst smertefuld tid. En ting er at miste en, der står dig nært. Noget andet er at skulle tage stilling til alle de praktiske ting, der materialiserer sig i forbindelse med et dødsfald.

Virksomhed

Min afsked

Adresse

Skrågade 4, 9400 Nørresundby

Telefon

26 44 02 41

E-mail

Else@minafsked.dk

Webside

https://minafsked.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 2. aug 2018

Bedemand – hvordan vælger du rigtigt?

Ingen plads til fejl

Når vi navigerer rundt i bedemands-junglen, træffer vi et valg baseret på tillid. Vi skal stole på, at vores kære får den helt rigtige afsked. Oftest har vi ikke talt om begravelse og bedemand, før vi står i situationen. En begravelse kan ikke gøres om, hvilket sætter valget, der skal træffes på spidsen. Der er ikke plads til fejl.

Selvom tillid er vigtigt, når vi skal vælge bedemand, så er det også essentielt, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står vi i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. Else Louise Mikkelsen der har begravelsesforretning i Nørresundby trækker ofte på hendes sundhedsfaglige baggrund, når hun møder familier til den afdøde. Hun har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Tryghed, forståelse og omsorg

En helt naturlig del af Elses virke som bedemand er omsorg for de efterladte. De har brug for støtte og vejledning, når de mange beslutninger skal træffes. Udover baggrunden som sygeplejerske, har Else desværre selv haft sorg helt tæt inde på livet. Det betyder, at hun er i stand til at møde de efterladte med en forståelse, der gør de pårørende trygge. I sorgen føler vi os ofte alene, og det er svært at tage stilling til den sidste afsked. For at få den bedst mulige begravelse, er det væsentligt med en helhedsbetragtning af den afdøde såvel som de efterladte.

Min Afskeds mission er at gøre døden mere naturlig og mindre tabubelagt. Det gør Else ved at deltage personligt fra start til slut. Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde. Som bedemand er det måske lidt utraditionelt at involvere sig i sorgprocessen. Else tror dog på, at det er det, som gør forskellen, når vi vælger bedemand. Livet er unikt, og det skal afskeden også være. Derfor kan Min Afsked som den eneste begravelsesforretning i Nørresundby tilbyde kurveflettede kister. Den er miljøvenlig, vejer 15 kg mindre end en almindelig kiste og mange finder dem mindre dystre.

Nyheder udvalgt til dig