annonce

Bedemanden hjælper dig igennem en svær tid

Når man har mistet en, man holder af, har de fleste brug for at sørge og mindes den afdøde i fred og ro. Men midt i sorgen er der også en masse praktisk ting, der skal håndteres i forbindelse med den kommende bisættelse eller begravelse.

Bedemanden hjælper dig <i>-</i>

Bedemanden hjælper dig -

Har du mistet et familiemedlem eller en nær ven, og er det dig, der skal planlægge afskeden, så er det en god idé at kontakte en bedemand i Aalborg, der kan hjælpe dig igennem den svære tid. At miste er nemlig ofte forbundet med svære følelser og valg, der skal træffes.

Vælg en lokal bedemand i Aalborg

Bedemanden skal sikre en smuk og værdig afsked, og derfor er det vigtigt at vælge den kommende bedemand med omhu. Det er en stor fordel, hvis der er kemi mellem dig og bedemanden. På den måde vil der helt naturligt opstå en let stemning, der kan hjælpe dig igennem sorgen, ligesom du også undgår, at der opstår eventuelle misforståelser. Derudover kan du med fordel vælge en bedemand fra dit lokalområde, så du ikke skal tænke på en længere transporttid.

Hvad kan en bedemand hjælpe med?

Når afskeden skal planlægges, kan en bedemand hjælpe dig med alt svære og på den måde lette dit arbejde i en sørgelig og svær tid. Når en person afgår ved døden, kan en bedemand først og fremmest hjælpe med at arrangere afhentning og kørsel af den døde. Ofte skal den afdøde køres til et ventekapel forud for begravelsen. Dernæst kan en bedemand være behjælpelig med planlægning af begravelsen, bestilling af blomster, udsmykning af kirken og trykning af samler. Du kan ligeledes få hjælp til transport i forbindelse med begravelsen, rustvognskørsel, levering af kiste og urne. Nogle ønsker også en gravsted til den afdøde, og her kan en bedemand hjælpe med reservering af gravsted og bestilling af gravsten.

Begravelse eller bisættelse?

Har den afdøde ikke taget stilling til, hvad vedkommende ønsker i forbindelse med sin død, skal de pårørende tage en fælles beslutning om det. Der er flere forskellige muligheder, men de fleste vælger, at den afdøde enten skal begraves eller bisættes. En begravelse afsluttes på gravpladsen, hvor den afdøde nedsænkes i jorden. Ved en bisættelse afsluttes ceremonien i kirken eller kapellet, hvorefter den nærmeste familie og venner bærer kisten ud til rustvognen. Nogle ønsker, at urnen nedsættes på kirkegården, mens andre ønsker, at asken spredes ud over det åbne hav. Ikke alle ønsker en ceremoni, og derfor kan du også frabede dig dette hos bedemanden.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;