annonce

Bedre nætter på ‘bedst i test’ Emma madras

Mange danskere oplever problemer med at sove. Søvnbesvær kan både komme til udtryk, hvis man sover for lidt eller, hvis man sover for dårligt.

Søvnproblemer kan skyldes mange ting, og oplever du selv problemer med at sove, kan du med fordel skifte din madras ud med en Emma madras 160x200, der er testvinder i Europa. Bestil din Emma Madras i dag med risikofri prøveperiode.

Derfor er Emma bedst i test

Emma madras er en prisvindende madras, hvis mål er at være den bedste madras til alle slags kropstyper. Det er madrassens lækre materialer, der sikrer komfort for alle kroppe, og madrassen er for eksempelvis trykaflastende. Det vil sige, at madrassen tilpasser sig din krop og fordeler vægt ligeligt for at sikre ultimativ komfort. Derfor behøver du heller ikke en topmadras, når du vælger en Emma madras. Det, der gør, at madrassen tilpasser sig alle slags kroppe, er blandt andet madrassen støttende HRX-skum. Skummet er designet til at give støtte til alle slags sovestillinger, så du ikke vågner op med ondt i ryggen. Foruden at være trykaflastende og tilpasse sig enhver krop, er Emma madras også temperaturregulerende. Dette er en særlig fordel for dig, der sveder meget i løbet af natten. Emma madrassens åndbare materialer sikrer, at din varme kan blive transporteret væk fra kroppen, så enhver nat føles behagelig.

Udførsel af test

Emma madras har, som følge af madrassens fordelagtige egenskaber, vundet Testfaktas sengetest fra maj 2020. Testen er udført af tre professionelle, specialiserede og uafhængige laboratorier for at give et så nøjagtigt resultat som muligt. De tre forskellige laboratorier er specialiserede indenfor forskellige emner, som for eksempelvis ergonomi og analyse af sundhedsskadelige kemikalier. Det derfor sådanne kategorier, som madrasserne således blev testet i. Dé madrasser, der indgik i testen, var enten skummadrasser (som Emma madras) eller latexmadrasser. Emma madras endte som suveræn testvinder og scorede blandt andet højt på ‘ergonomiske egenskaber’ og ‘kvalitet og holdbarhed’.

Bedre søvn er lig med bedre livskvalitet

Når vi sover, restituerer vores krop og hjerne og genopbygger styrke. Det siger derfor sig selv, at søvn er meget vigtigt for at kunne fungere om dagen. Lider vi af søvnmangel, eller sover vi for dårligt, vil vi nemlig have en tendens til at føle os sure, stressede og vores koncentrationsevne vil være nedsat. Derudover kan folk, der sover dårligt i længere perioder ad gangen, risikere at blive syge af for eksempelvis diabetes eller hjerte kar-sygdomme. Det gælder også at dem, der sover godt om natten, i gennemsnit lever længere end dem, der lider af søvnbesvær.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.