annonce

Benyt dig af dit håndværkerfradrag

Står du med opgaver inden for håndværkerfaget, så kan du gøre brug af dit håndværkerfradrag.

Hvis du får udført håndværksydelser, kan du få et fradrag på hele 12.200,-, hvilket kan spare dig for en stor udgift. Om du skal have repareret dine solceller eller udskiftet dine vinduer, så giver håndværkerfradraget boligejere en billigere måde at få udført service- eller håndværkerydelser på.

Du skal dog sætte dig ind i de forskellige krav og regler, der er omkring fradraget. Du skal blandt andet være minimum 18 år gammel i udgangen af det år, hvor arbejdet er udført. Derudover skal du have skattepligt i Danmark, og hvis arbejdet skal udføres i et helårshus, så skal du bo der, mens arbejdet udføres. Det er vigtigt, at der på fakturaen fremgår, hvor meget der er blevet betalt i arbejdsløn, da det er netop arbejdslønnen, som du modtager et fradrag for. Det betyder også, at du ikke får fradrag for dine materialer.

Det er vigtigt, at du husker at gemme dokumentationen for det udførte arbejde, så der ikke kan opstå tvivl om det udførte arbejde.

Stigning i håndværkerfradraget fra 2018 til 2019

Der er gode nyheder til dem, der benytter sig af håndværkerfradraget, da fradraget stiger fra 12.000,- til 12.300,- i 2019. Selvom beløbet ikke virker overvældende, så bevidner stigningen om en politisk tilslutning til at gøre håndværkerfradraget permanent.

Håndværkerfradraget er blandt andet med til at mindske sort arbejde, da fradraget gør regningen en del mindre, og derved vil der være større motivation for at hyre en rigtig håndværker eller tømrer.

Bestil en fagmand til dit tømrerarbejde

Skal du have udført tømrerarbejde i Thy, så står Tømrerfirmaet Vestergaard klar til at løfte et væld af forskellige opgaver. Tømrerfirmaet Vestergaard varetager blandt andet opgaver inden for renovering og tagudskiftning. Forhør dig derfor også om mulighederne for at benytte dig af dit håndværkerfradrag på de enkelte opgaver. Det giver dig både en professionel fagmand, samtidigt med at du får en stor del af arbejdslønnen dækket.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.