annonce

Beskyt din iPhone med et cover efter behov

I takt med, at iPhones er blevet den suverænt mest populære smartphone i Danmark, er markedet for iPhone covers eksploderet.

Du kan få covers i alverdens afskygninger og i forskellige materialer og designs. Derfor kan det godt være svært at blive klog på, hvad man lige skal vælge, hvis man er på udkig efter et nyt iPhone cover. I denne guide tager vi et kig på nogle af de forskellige muligheder, der er på markedet. Vi sætter nogle ord på, hvilke behov de forskellige covertyper opfylder, så du bliver bedre rustet til at vælge det optimale cover til lige præcis din situation.

Diskrete covers mod ridser

En af de mest populære covertyper er de klassiske bagcovers i plastik. En stor fordel ved dette cover er, at det ikke fylder særligt meget. Hvis du primært går med din telefon i bukselommen, kan et plastikcover derfor være en rigtig god måde at beskytte telefonen på. Plastikcoveret beskytter effektivt telefonens bagside mod mindre skrammer, eksempelvis brugsridser, som typisk opstår, hvis telefonen ligger i lommen og gnider imod mønter eller nøgler. Brugsridser på telefonens bagside er ikke som sådan farlige, men de er alligevel ikke ønskværdige at få på en så dyr telefon som en iPhone.

Effektiv beskyttelse til skærmen

Mens ridser i telefonens bagside primært er ærgerlige af kosmetiske årsager, kan ridser i skærmen være meget alvorlige. Derfor er det vigtigt også at beskytte telefonens forside, hvilket man kan gøre med beskyttelsesfilm eller panserglas. Beskyttelsesfilm beskytter skærmen mod de mere overfladiske skrammer, der kan opstå som følge af almindelig slid og brug. Ønsker du også at beskytte skærmen mod mere alvorlige stød, skal du have fat i et hærdet glas til skærmen. Hverken beskyttelsesfilm og panserglas har indflydelse på telefonens touch-følsomhed, og skærmens lys går klart igennem.

Alt-i-ét-cover

En anden måde at beskytte telefonens skærm på, er et læderetui. Et læderetui omslutter hele telefonen, hvilket sikrer den maksimal beskyttelse mod ridser, når den ligger i lommen eller tasken. Læderetuiet beskytter dog ikke kun telefonen mod mindre ridser, men også mod stød og slag. Inde i etuiet sidder telefonen nemlig fast i et silikonehylster, som er stødabsorberende. En stor fordel ved læderetuiet er, at det har indbygget kortholder til kreditkort og pengesedler. Derfor er læderetuiet et ideelt cover til dig, der godt kan lide at have kontanter på dig, men som ikke gider altid at gå rundt med en pung i lommen.

Fuld stødabsorbering

Læderetuiet er ikke det eneste stødabsorberende cover. Der findes nemlig også covers i gummi og silikone, som er designet til at absorbere det stød, der opstår, hvis du skulle være uheldig og tabe telefonen. Netop fordi disse covers beskytter telefonen mod mere alvorlige slag, er de også ideelle, hvis telefonen bliver benyttet af børn. Et plus ved gummi- og silikonecovers er, at de ofte er fremstillet i et sjove og unikke designs, eksempelvis formet som action-figurer. Dette vil med garanti vække glæde hos børn og barnlige sjæle.

Covers til sport

Det er blevet meget normalt at medbringe telefonen under sport og træning. I disse situationer er telefonen imidlertid ekstra udsat, og derfor er det vigtigt at investere i passende beskyttelse, hvis du vil bruge din iPhone til sport. Hvis du dyrker løb eller fitness, vil din telefon være bedst beskyttet i et iPhone løbearmbånd, som sidder på din overarm. Er cykling din foretrukne motionsform, kan du anskaffe en iPhone cykeltaske, som sidder på styret og lader dig bruge telefonen som cykelcomputer. En cykeltaske lader dig bruge telefonens touch-funktion, og det er langt mere sikkert end at cykle med telefonen i hånden. Endelig kan du også investere i vandtættet etuier til din iPhone, hvis du har kastet din kærlighed på vandsport.

Vil du have mere inspiration til valg af iPhone cover, så gå på opdagelse i det store udvalg på www.coolpriser.dk/shop/iphone-covers-2970s1.html

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.