Business

Når det kommer til ens hustag, er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten.

Virksomhed

Dansk Tagbyg ApS

Adresse

Nørregade 25 d, 8464 Galten

Telefon

28 68 74 50

E-mail

kontakt@dansktagbyg.dk

Webside

https://www.dansktagbyg.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 7. nov 2018

Beskyt huset med Decra tag

Antallet af plader man skal have installeret til taget, kan nok friste en til at vælge de billige varer, men det er en dårlig idé. Tagplader skal være gode til at isolere og beskytte mod regn, og så skal de være holdbare. Det er virkelig irriterende at skulle skifte et par plader efter nogle få år. Med Decra tag er man sikret plader af god kvalitet, som er garanterede til at holde i lang tid. Desuden ser de brandgode ud, og giver huset et imponerende look.

Let at montere og skille ad

Det første, der adskiller Decra fra andre tagmærker, er hvor let det er at montere. På trods af pladernes styrke og robusthed, vejer de meget lidt, hvilket gør det nemt at bære dem op ad stigen, samt at skifte dem, hvis uheldet skulle være ude. Deres tykkelse gør det i de fleste tilfælde også muligt at lægge dem direkte oven på de gamle tagplader. Så slipper man for besværet med at rive det gamle ned, og får tilmed lidt ekstra isolering.

Lyddæmpende tagpaneler af god kvalitet

Når Decra tag er monteret, lægger man med det samme mærke til forskellen. Mærket udmærker sig ved at være næsten komplet lyddæmpende, så man blandt andet ikke hører regnen der falder. Det lader sig gøre med et lag af stengranulat på overfladen, der splitter regndråberne og reducerer lyden – restvibrationerne bliver dæmpet af et lyddæmpningssystem på pladens bagside.

Decra tagplader er bygget omkring en stålkerne, som sikrer holdbarheden. Det giver også pladerne den karakteristiske farveægthed, som det er svært at finde andre steder. Decra tag kan fås i flere forskellige kulører, såsom sort, mat blåt, okker og brunt. Man kan derfor vælge det look, som komplementerer husets facade bedst.

Økonomisk klog investering

Decras holdbarhed gør det muligt for firmaet at give en produktgaranti på intet mindre end 30 år. Med andre ord kan man være sikker på at have et flot, isolerende tag generationer ude i fremtiden, og behøver ikke at tænke videre over det. Det er dermed et klogere økonomisk valg end de billige alternativer, der er derude. At købe lavprisprodukter betyder bare, at man om kort tid får brug for at erstatte det, og så har man brugt mere end man har sparet.

Selvfølgelig er det ikke kun produktet kvalitet, man skal tænke på, men også opsætningen. Hvis ikke du selv har evner indenfor taglægning, kan du vælge en af de særligt uddannede håndværkere, der har forstand på at lægge Decra tag. Disse arbejdere – kaldet Decra Tageksperter – får lagt taget både hurtigt og effektivt, og du får tilmed en udførelsesgaranti på 15 år.

Alt det taget i betragtning, er det svært at tænke på nogle andre muligheder, der måler sig med Decra, når det gælder taglægning. Tøv derfor ikke, men ring dem op. Så får du et tilbud på hvad pladerne kommer til at koste, og hvor dyrt det bliver at få det sat op. Så kan du nyde godt af Decra tag i mindst 30 år.

Nyheder udvalgt til dig