annonce

Besøg attraktioner i Nordjylland

Der er intet som en sommer i Danmark - når solen skinner, og himlen viser sig fra sin bedste side. Men har du også tit stået på en dejlig sommerdag, og haft svært ved at finde på noget at lave? Eller et sted at besøge?

I denne artikel giver vi nogle tips til, hvilke attraktioner i Nordjylland du kan besøge med familien, når de dejlige og danske sommerdage melder sin ankomst.

Vestkystens smukke strande

Nordjylland har nogle af de hyggeligste feriebyer i Danmark, og der er mange seværdigheder at se og besøge - både gratis og betalte. Du kan eksempelvis besøge nogle af de mange ferie- og strandbyer, såsom:

Blokhus

○Her finder du også de ikoniske badehuse langs stranden - køb en is og nyd den smukke udsigt i Blokhus.

Skagen

○Skagen er hjem for rigtig mange farverige byhuse - gå en tur og nyd atmosfæren i byen.

Løkken

○I Løkken kan du prøve kræfter med surfing - afprøv dine grænser og se, om balancen er i orden.

Her får du altså den friskeste luft, samtidig med at du får stimuleret alle sanser, og får en dejlig dag i solen - husk solcremen!

Sjovt og lærerigt hos Verdenskortet

Bevæger du dig en smule sydpå, finder du Hobro og Verdenskortet. Der er nærmest ikke den aktivitet, du ikke kan få udøvet hos Verdenskortet, og med både caféområde og grill-menu kan du også nyde et lækkert måltid mad ind i mellem aktiviteterne.

Hos Verdenskortet kan du:

●Rejse hele jorden rundt - i miniudgave. Du finder hele verdenskortet udbredt som et atlas, hvor du kan gå på opdagelse i alle kontinenter.

●Spille minigolf. Verdenskortet har en minigolfbane med 18 huller, så I kan få kåret familiens bedste minigolfspiller.

●Ride på æsel. Om sommeren er der masser af dyr at klappe hos Verdenskortet, og du kan sågar få en tur i æselvogn eller på hesteryg.

●Labyrint. Find vej ind i midten eller ud af labyrinten

●Hoppe på hoppepude. Hold balancen og hop højt på Verdenskortets hoppepuder.

Der er masser af udendørsaktiviteter for familien hos Verdenskortet i Hobro. Pak bilen med hele familien, og kør afsted ud i Nordjylland - uanset hvor du kører hen, vil du kunne nyde smukke omgivelser og dermed de helt ideelle omgivelser til en dejlig sommer i Danmark.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.