annonce

Betaler du overpris for dine skønhedsprodukter?

Lær, hvordan du sparer op til 85 % på dine køb.

Med de sociale mediers stigende vækst, har der formentlig aldrig været mere fokus på ”perfekthed” og skønhed. Men i dag handler skønhed ikke blot om udseende. Det handler om identitet, værdier og selvpleje af sjæl og krop. Men når det kommer til selvpleje af kroppen, er det efterhånden ikke ligefrem en billig fornøjelse.

Hvor mange produkter bruger du om dagen?

Ikke særligt mange tænker du måske. Men du ville formentlig blive overrasket, hvis du gennemgik dine daglige rutiner i tankerne og talte, hvor mange produkter der egentlig bliver anvendt på daglig basis, hvis du er en gennemsnitlig dansk kvinde. Lad os for eksperimentets skyld prøve.

Du står under bruseren om morgenen. Du bruger shampoo og balsam til håret. En rensecreme til ansigtet. Showergel og intimsæbe til kroppen. Og hvis du exfolierer og barberer ben, ryger der endnu to produkter på listen. Bum! Syv produkter – og du er kun netop lige kommet ud af badet.

Så skal kroppen smøres ind (bodylotion), ansigtet skal have fugt (dagcreme), tænderne børstes (tandpasta), og der skal lidt roll-on deo under armene. Bruger du makeup? Så ryger der måske øjenskygge, mascara, pudder, foundation, blush og læbepomade på listen og måske en leave-in-conditioner til de tørre spidser eller lidt mousse til at holde på krøllerne. Og inden du smutter ud ad døren, får halsen et pift parfume til at fuldende hele proceduren. Og inden du er nået ud ad døren, har du således anvendt de første 20 produkter. Og denne rutine har du hver dag. Ergo: Som de fleste andre moderne kvinder bruger du højst sandsynligt temmelig mange penge på dine skønhedsrutiner.

En fordelsklub med… fordele!

Hvis du er træt af at smide mange penge efter skønhedsprodukter, kan du drage nytte af at tilmelde dig en fordelsklub, hvor du kan få nogle af de største brands inden for makeup og skønhedspleje til meget favorable priser. Her betaler du et lille månedligt abonnementsbeløb, hvorefter du kan shoppe dine yndlingsprodukter til en besparelse på op imod 85 % i forhold til udsalgsprisen. Der er derfor rigtig gode penge at spare. Hos emma.dk finder du ikke alene produkter til pleje fra hundredvis af mærkevarer, men også fødevarer, elektronik og husholdning. Og med gratis fragt oven i hatten er det svært ikke at blive begejstret.

Samtidig sparer du oven i købet penge op på dine køb, da du optjener de såkaldte CashPoints. Det vil sige, at hver gang du køber for 10 kr., optjener du 1 kr., som du kan bruge på dine efterfølgende køb hos emma.dk. Vil du læse mere om konceptet? Her præsenteres flere af fordelene ved at handle på emma dk.

Du kan også holde øje med virksomhedens Facebookside for emma dk, hvor de jævnligt slår deres gode tilbud op. Måske er din yndlingsparfume det næste, der bliver slået op til en uhyrligt billig pris.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.