Business

Der er rigtig mange gode ting ved den digitale udvikling. Vi mennesker har fået næsten uendeligt mange muligheder på grund af den, og vi kan gøre rigtig mange ting meget hurtigere og bedre, end vi kunne før.

Virksomhed

CeweFotobog

Telefon

70 26 00 01

E-mail

support@cewefotobog.dk

Webside

https://www.cewefotobog.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 4. okt 2018

Bevar dine minder med en hyggelig fotobog

Et eksempel på noget, som er blevet betydeligt nemmere, er at tage billeder. Tænk bare på dengang, hvor et billede krævede opstilling, pulver og en eksplosion, der sendte røg ud i hele lokalet. Eller dengang hvor et billede krævede, at man slæbte rundt på et stort og uhandy digitalkamera.

Telefonens mange muligheder

Nu foregår det meste på ens smartphone. Både videndeling, kommunikation og billedtagning. Sidstnævnte foregår nu i høj grad via det kamera, som sidder installeret i telefonen. Efterhånden er teknikken bag disse kameraer blevet så god, at man her kan tage billeder på niveau med dem, som man kan tage med de fleste håndholdte kameraer.

Så det er det, som langt de fleste mennesker er begyndt at gøre. De nøjes med at tage deres smartphone med sig på ferien, og tager de billeder og videoer, der skal tages, med den. Og når de så kommer hjem, så ligger billederne tilbage på telefonen.

På telefonen bliver billederne glemt

Det er sådan set fint, at billeder fra ferie og andre vigtige begivenheder ligger på telefonen. Her er alle ens billeder samlet, og man har dem altid med sig. Men samtidig er der også nogle åbenlyse problemer ved dette, som man glemmer at overveje som ejer af en smartphone.

For når billederne ligger på telefonen, så har de en tendens til at blive glemt. Der samler sig flere og flere, og man kan ikke overskue at kigge dem igennem. På den måde bliver mange af ens kæresteminder revet væk i en bølge af andre ligegyldige billeder, selfies og andet.

Vælg de gode billeder ud til en fotobog

Hvis tanken om at gå ned i den lokale fotohandel og få billederne printet ud som rigtige fotografier virker for voldsom, så kan man også gøre nogle andre og lidt mere moderne ting for at fremhæve de bedste minder.

En fotobog kan være en fremragende måde at samle sine billeder, skrive små tekster og på den måde nedfælde minder og gode oplevelser på en konstruktiv måde. Mange fotobøger kan laves og bestilles online, blandt andet den flotte og billige CEWE fotobog.

Giv en fotobog som gave

Minder og oplevelser med dem, som man elsker, vil altid være vigtigere end materielle ting. Derfor vil en fotobog betyde enormt meget for både en selv og de mennesker, som er med på billederne. Denne bog kan man mødes om år senere og dermed huske tilbage. Men man kan også med fordel give en fotobog til en ven eller til et familiemedlem som en gave. Her skal billederne i bogen selvfølgelig have noget med dem at gøre. Hvad med en billedbog med fotos af børnebørnene til mormoren? Eller måske billeder fra rejsen samme til kæresten på en årsdag?
Nyheder udvalgt til dig