annonce

Bilforhandler i Aabybro sælger til hele landet

Har din nuværende bil set bedre dage og pruster den hen ad vejen? Er du træt af at cykle i modvind både til og fra arbejde? Så er det måske på tide, at du finder en ny, brugt bil.

Flere og flere køber billige brugte biler, da der er enorme besparelser at finde i forhold til, hvis du køber en fabriksny. Første gang den kører ud af indkørslen vil den allerede have tabt flere tusinde kroner i værdi. Der er derfor mange penge at spare, hvis man lader andre køre sin bil til så at sige. Det betyder dog ikke, at du skal gå på kompromis med hverken komfort, funktionalitet eller stand.

50.000 tilfredse kunder kan ikke tage fejl

Køber du din nye brugte bil hos en specialiseret bilforhandler som Rævhede Auto, kan du være sikker på, at det kører. I mange år har Rævhede Auto solgt brugte biler til både erhverv og privat til kunder fra hele landet. Kunder, der har vidst, at det har været turen værd at lægge vejen forbi Aabybro nær Aalborg, hvor bilforhandleren har adresse.

Kunderne har derfor altid høje forventninger til bilernes standard, når de henter deres respektive biler i Aabybro, eller når den leveres på købers adresse. Heller ikke den gode service går Rævhede Auto på kompromis med, og på den måde har Rævhede Auto solgt mere en 50.000 biler til nær og fjern.

Serviceret i eget værksted

Hos Rævhede Auto i Nordjylland har man altid mere end 250 billige brugte biler på lager i ethvert prisleje, hvorfor alle interesserede bilkøbere kan være med. Skulle det ske, at Rævhede Auto ikke har den model, du leder efter, tilbyder man tilmed at finde den for dig. Det gælder uanset dit budget og uanset, om der er tale om en Skoda, Mercedes eller et tredje bilmærke.

Bilerne er alle serviceret og klargjort på eget værksted, hvorfor Rævhede Auto kan svare på alle de spørgsmål, du måtte have til bilen og dens stand. Du bliver derfor hjulper godt på vej, når du gør bilkøb hos Aabybros guldmine af brugte biler, som også går under navnet Danmarks bedste brugtbilsforretning.

Er du mere interesseret i lease en bil , så er Rævhede Auto ligeledes med helt fremme i førerfeltet. Rævhede tilbyder både flexleasing, erhvervsleasing og splitleasing, så du kan frit vælge fra alle de attraktive hylder.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.