annonce

Biopejs – nu med stort showroom i det nordjyske!

Biopejs-shop blev, i 2010, stiftet af Casper Winberg Lanng og Christoffer Lanng Mortensen, og er siden stiftelsen vokset eksplosivt. Virksomheden startede oprindeligt som en webshop, men i 2018 åbnede det første showroom i Vejgaard.

Desuden åbnede Biopejs-shop deres andet showroom i Valby i 2020. Virksomheden har siden start holdt til i Vejgaard, men grundet den store vækst, voksede virksomheden fra lokalerne i Vejgaard. I 2021 flyttede Biopejs-shop derfor til større lokaler lidt længere ude ad vejen. Mere præcist Langholt – 15 minutters kørsel nord for Aalborg. Her har Biopejs-shop etableret et stort showroom, hvor et bredt udvalg af pejsemulighederne er udstillet, såsom biopejse, gaspejse, elpejse og Opti-Myst pejse.

Miljøvenlige pejse til hele Europa

Desuden er der også større kontor faciliteter til de mange medarbejdere. For siden begyndelsen er der kommet mange nye medarbejdere, fra hele Europa, til pejse virksomheden i Langholt. For virksomheden har haft fremfusende vækst og fremdrift siden opstart, og er ikke kun vokset fra lokalerne i Vejgaard, men har også haft vokseværk og succes i Europa. Biopejs-shop.dk har ekspanderet bredt i Europa, og er bl.a. tydeligt til stede i England, Norge, Sverige, Finland, Holland, Frankrig og Tyskland, med flere. Det giver derfor god mening, at den nu, efterhånden, mellemstore virksomhed har måtte finde større lokaler i Langholt til de mange medarbejdere med forskellige nationaliteter, og den Aalborgensiske virksomhed huser nu et særdeles internationalt kontor i Langholt. Medarbejdere fra hele Europa, heriblandt Frankrig, Holland, Finland og Polen, og medarbejdere med forskellige sprogfærdigheder, bestræber sig hver dag efter at hjælpe og vejlede deres kunder til at finde den rette pejs.

En pejs til enhver smag

Drivkraften bag den succesfulde virksomhed er passionen for at finde den bedste løsning til kunderne. Med det brede udvalg af forskellige pejse, er det derfor muligt at finde den perfekte løsning, og pejs, til kundernes individuelle behov. Denne drivkraft, den hastige vækst og indsigt er dog heller ikke gået ubemærket hen det seneste årti. Biopejs-shop har nemlig fart over feltet, og har for fjerde år i træk modtaget Børsens Gazelle pris.

Nem at betjene

Biopejse er forholdsvis nye på markedet, men har i de seneste år opnået stor popularitet og udbredelse, ikke kun i Danmark, men i hele Europa. En biopejs er en pejs, som drives af bioethanol. Bioethanolen antændes, og der fremkommer således en flot flamme på samme vis, som ved en almindelig pejs. Forskellen mellem en biopejs og en almindelig pejs eller brændeovn, er dog stor. En biopejs kræver ikke en skorsten, brænde eller vedligeholdelse. Det eneste en biopejs behøver er bioethanolen. Biopejse kommer i mange forskellige størrelser og designs, og kan både fås som fritstående, væghængte eller lofthængte modeller fra mange forskellige mærker og producenter. Det eneste som er fælles for alle biopejse er brandkarret, hvor bioethanolen påfyldes. En biopejs er nem at installere, og er ligeledes let at betjene og vedligeholde.

Mange alternative ildsteder uden skorsten

Hos Biopejs-shop er der, udover et bredt udvalg af biopejse, desuden et stort sortiment af elpejse, gaspejse, Opti-Myst pejse og udendørs terrassevarmere, bålfade og tilbehør, som ligeledes er udstillet i det store showroom i Langholt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.