System.Threading.Tasks.Task`1[System.Threading.Tasks.VoidTaskResult]
annonce

Bitcoins i tegnebogen; sådan kan du bruge kryptovaluta til daglig

For mange kan ord som kryptovaluta og Bitcoin virke som noget uhåndgribeligt og fjernt. En digital valuta, som du ikke kan have i hånden og fysisk betale din mælk med, kan for nogen virke afskrækkende.

System.Threading.Tasks.Task`1[System.Threading.Tasks.VoidTaskResult]

Men det er faktisk blevet mere og mere udbredt at bruge kryptovaluta som Bitcoin eller Ethereum i fysiske butikker eller gennem nethandel, både her i landet og i resten af verden.

Se her hvordan du kan bruge kryptovalutaen i det daglige, næsten på samme måde som du bruger kontanter eller dit dankort.

Først skal du investere

For at kunne prøve kræfter med kryptovaluta, skal du selvfølgeligt først investere i en eller flere virtuelle valutaer. Du har måske hørt at kryptovaluta systemet ligner det velkendte aktiemarked, og du har svært ved at gennemskue grafer, udsving og succesrater.

Du behøver ikke at forstå alle de tekniske detaljer bag systemet, men det kræver selvfølgelig en basisviden at komme i gang.

For ligesom ved aktiemarkedet, så er der en vis risiko ved at investere i kryptovaluta, og man skal altid gøre et godt stykke forarbejde, inden man tager springet. Så hvis du ikke har tid eller forstand til at følge det konstant svingende marked, og foretage køb og salg på de rette tidspunkter, så kan det være en god idé at undersøge de automatiserede krypto-robotters funktion.

Krypto-robotter som eksempelvis Bitcoin Future aflæser konstant udsving og generer de bedst mulige afkast for dig. Læs mere om investering og Bitcoin Future på coinbox.dk/bitcoin-future/.

Overførsel af Bitcoins

Hvis du har Bitcoins eller anden virtuel valuta stående på en digital tegnebog, så kan du ved hjælp af din telefon eller computer betale med kryptovaluta både på nettet og i en lang række fysiske butikker, primært i København.

En kryptovaluta overførsel foregår mellem to kryptovaluta-tegnebøger, hvor begge skal give konsensus for transaktionen.

Du kan således foretage køb med din kryptovaluta, i en bred vifte af brancher i Danmark, som i praksis ikke adskiller sig meget fra metoden med den traditionelle valuta, som vi alle kender.

Kendte virksomheder såsom Hungry.dk eller Single.dk, gør det nu muligt for brugere at betale med Bitcoins på deres digitale platform. Fysiske barer, restauranter og fitnesscentre såsom Palæo, Heidis Beer Bar eller Crossfit i København, har også åbnet op for brugen af Bitcoins i deres daglige drift.

Kryptovalutaen behøver derfor ikke være en krypteret størrelse, og den kan faktisk omsættes til fadøl, moderne kunst, tatoveringer, fitness-ydelser eller endda hotdogs.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;