annonce

Bliv klogere på ind- og udvendig solafskærmning

Der findes et hav af forskellige muligheder, når du skal vælge ny indretning til dit hjem.

Når vi skal pifte indretningen i boligen op, tænker vi oftest først og fremmest i at udskifte sofaen, vælge et farverigt tapet til stuen eller at dekorere væggene med kunst og billeder. Vi er dog ofte blinde for, hvad vi kan opnå ved i stedet at fokusere på gardiner og andre former for solafskærmning i boligen. Nye gardiner fra Fischer kan effektivt ændre et rums udtryk og skabe netop den stil og atmosfære, du drømmer om i din bolig, ligesom solafskærmning efterhånden er blevet en uundværlig del af den stilsikre, moderne boligindretning både ind- og udvendigt.

Dekorativ funktionalitet med indvendig solafskærmning

Udover at være den ideelle måde at skabe et bestemt æstetisk udtryk i boligen på, understøtter indvendig solafskærmning også flere andre gode formål, herunder en øget fornemmelse af privatliv og tryghed. Solafskærmning kan bruges til at mørklægge rum til natten og afskærme for solen, når den står ind i rummet. Derudover kan gardiner have væsentlig betydning for hele akustikken i et rum. 

De mange gavnlige effekter kender vi i Fischer Gardiner alt til; vi har mere end 50 års erfaring med at specialfremstille gardiner og solafskærmning til både erhverv og private kunder. I vores imponerende showrooms i både Gentofte og Aarhus finder du op mod 30.000 forskellige tekstilprøver, så der er rig mulighed for at finde en løsning, der passer til netop dig, uanset hvilken farve og hvilket materiale du er på udkig efter. Alt kan fremstilles efter mål og leveres altid i højeste kvalitet.

Et hav af muligheder

Når det gælder indvendig solafskærmning, findes der et væld af muligheder. Det handler dog altid om at overveje, hvilket udtryk du ønsker at skabe, og hvilket rum det drejer sig om. Du kan eksempelvis gå efter den luksuriøse, overdådige stil i soveværelset ved at vælge gardiner i et tungere materiale eller i en mørk nuance. 

Er du mere til det lyse og enkle, kan du vælge flotte, hvide gardiner fra væg til væg i et let og luftigt stof. Det kan også være, at lamelgardiner, rullegardiner eller persienner i en bestemt farve passer bedre til dine ønsker. Hos Fischer Gardiner har vi øje for detaljen og ekspertisen til at hjælpe dig med at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Forbedr indeklimaet med udvendig solafskærmning

Det er dog ikke kun indvendigt, det kan være en fordel at solafskærme. Der er nemlig mange gode grunde til også at overveje at investere i udvendig solafskærmning. Hvor indvendige løsninger som gardiner og persienner hjælper med lysregulering og afskærmning mod solen, tjener udvendige løsninger endnu et formål. De skærmer nemlig også for selve varmen, så varmetilførslen ikke tager overhånd, og dit hjem overophedes. 

Når ruden opvarmes, bliver varmen transporteret ind i selve rummet og kan dermed hurtigt være med til at skabe et lummert og dårligt indeklima. Du kan naturligvis sørge for at lufte ud regelmæssigt, men udvendig solafskærmning er den letteste løsning på problemet. Udover at forbedre indeklimaet i boligen kan udvendig solafskærmning reducere boligens energiforbrug markant. Effektiviteten af udvendig solafskærmning afhænger dog i høj grad af selve produktet. Jo mere af ruden, der skygges, des bedre undgås varmetilførslen.

Markiser, screens og meget mere

Der findes mange muligheder indenfor udvendig solafskærmning, men det er naturligvis ikke alle løsninger, der passer lige godt til alle boliger og behov. Hos Fischer Gardiner har vi, udover vores store sortiment af indvendige løsninger, også et kæmpe udvalg af udvendig solafskærmning. Faktisk er vi en af Skandinaviens førende specialister på området. Hos os kan du blandt andet vælge markisoletter, som er den ideelle måde at opnå skygge på uden at miste udsynet. Du kan vælge vindstabile screens, som kan tilpasses alle typer bygninger og ruder. Eller hvad med en terrassemarkise til at skabe hygge og skygge på terrassen?

Vælg rigtigt første gang

Der er altså rig mulighed for at sænke energiforbruget og forbedre indeklimaet, samtidig med at du holder uønsket lys ude med udvendig solafskærmning. Samtidig kan du opnå en helt særlig hygge og atmosfære ved at satse på indvendig solafskærmning som en gennemgående del af din indretning. 

Det kan dog virke uoverskueligt at finde den rette løsning til netop din bolig. Der er heldigvis ingen grund til bekymring. Vores professionelle konsulenter står altid klar til at guide og rådgive dig gennem hele processen. Hos Fischer Gardiner står den tætte relation til kunden i centrum, så du er i gode hænder lige fra opmåling til montering Det er gratis er få foretaget en opmåling, og Fischer står klar til at lave et uforpligtende tilbud til dig, så du kan skrue op for hyggen og funktionaliteten i din bolig i dag med effektiv ind- og udvendig solafskærmning. 

Besøg også vores danske solafskærmning søsterselskab Blendex, og vores norske selskab KvintBlendex, der begge er en del af Fischer Group.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.