annonce

Bliv klogere på indholdet af nyt nordjysk medie

Har du kendskab til Nordjyllands nyeste nyhedsmedie Vigeur? Så kan du med fordel blive klogere på dele af deres spændende og grundigt udført indhold. Har du ikke kendskab til mediet endnu, bør du også lade blikket glide nedover denne artikel, for der er interessant og nytænkende indhold til den nysgerrige og ambitiøse nordjyde.

Hvad er Vigeur?

Vigeur er et nyhedsmedie, der udspringer fra Det Nordjyske Mediehus. Visionen er at dele motiverende og inspirerende indhold til den nysgerrige og ambitiøse nordjyde, der ønsker at udvikle egen mentalitet og evner i sit arbejdsliv. Det gør Vigeur således, at de bringer divergeret indhold med både lyd, billede og tekst i højsædet, som på hver sin måde zoomer ind på arbejdslivet i den nordjyske region.

Arbejdslivet vil være fællesnævneren for det indhold, Vigeur bringer, men indholdet vil være af forskellig art og forskellige formater. Det blandt andet indebærer spændende portrætter af arbejdende nordjyder, viderebringelse af gode råd, statistikker og interviews.

Nedenfor vil nogle af nyhedsmediets spændende formater uddybes:

Kaffebrief

En samtale har det med at gå på gled, så snart en varm kop kaffe smører stemmebåndet. Af denne grund inviterer Vigeur deres læsere og lyttere til en kaffebrief, der i en hyggelig bringer oplysende emner og gennemgang af nyheder.

Med andre ord klæder Vigeurs Kaffebrief dig på til smalltalk med substans.

Vigeur-liftet

Ligesom en samtale ofte forbedres over en kop kaffe, kan en køretur også være en god ramme for fordybende og nærværende samtaler. En af Vigeurs journalister, Emil Kondrup, kører hver uge en tur med en af regionens meningsdannere.

Køreturen foreviges i en video til mediets lyttere, så både billede og lyd går op i en højere enhed. Hver uge er det forskellige profiler, Emil kører en tur med, hvorfor det giver et underholdende og spændende indblik i den enkeltes profil og holdninger til et bestemt aspekt i landets eller regionens samfundsdebat.

Fordomsfredag

Et anderledes og svært underholdende format, som Vigeur nyhedsmedie er afsender af, er Fordomsfredag, der har nordjydernes fordomme under lup. Hver uge inviteres udvalgte personer fra forskellige brancher ind i den varme stol, hvorefter de skal be- eller afkræfte nordjydernes fordomme, der er rettet mod deres erhverv.

De udvalgte nordjyder beskæftiger sig med vidt forskellige erhverv, der spænder fra bedemænd, sygeplejersker til præster. Foruden et sjovt format bidrager fordomsfredag også med et større kendskab til en hverdag i forskellige brancher og indsigt i, at bestemte arbejdspladser ikke nødvendigvis er, som vi går og tror.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.