annonce

Blue Energy gør hverdagen nemmere for familien

Det danske elmarked har fået en ny stjernespiller på markedet.

Hos Blue Energy vil vi revolutionere det danske el-marked på en simpel og billig måde. Bæredygtig strøm er vejen frem - både for klimaet og din pengepung. Så hvis du vil have god samvittighed overfor kloden og din økonomi, så kan det være fordelagtigt at tjekke Blue Energys prisoversigt. Her finder du de bedste priser på el til privatkunder.

Gennem vores fordelagtige abonnementer kan du skræddersy alt efter dine behov og ønsker. Hos Blue Energy fakturerer vi de priser på nettariffer, abonnementer og afgifter, som dit el-netselskab opkræver. På den måde kan du både skabe overblik og økonomisk råderum over dit forbrug nemt og billigt.

En elaftale bygget som en mobilregning

Hos Blue Energy kan du vælge at betale en fast pris for dit forbrug, ligesom du gør hos mobilselskaberne. Med vores 'flat-rate-priser' til private husstande, kan du gennem et fast månedligt beløb få styr på dit el-forbrug. Det kommer udelukkende fra nye danske sol- og vindanlæg, så du kan med samvittigheden i orden forbruge præcis den mængde el, I ønsker i husstanden.

For familien, der bor i lejlighed, tilbyder Blue Energy en fast pris på 159 kroner om måneden for de 6.000 kilowatt-timer. På den måde kommer der ikke uforudsete udgifter, og du kan trygt bruge løs af jeres el-forbrug. For familien der bor i hus koster et månedligt abonnement kun 259 kroner - hvilket svarer til 3.108 kroner om året. Her kan I bruge op til 10.000 kilowatt-timer. Hvis vi sammenligner med et af danskernes foretrukne el-selskaber, Dong, får familien kun 4.500 kilowatt-timer for 1.900 kroner om året.

Besparelsen er tydelig, og samtidig får familien mere el at bruge af. Hos Blue Energy tilbyder vi desuden, gennem Cinema: Play konceptet, gratis streaming af film hver søndag - hele året rundt. Så smid benene op i sofaen, sæt popcornene i mikroovnen og nyd en hyggelig filmaften med familien - endda med god samvittighed over for klimaet.

Billigere løsning der ikke forurener

Blue Energys løsning er både simpel, billig og bæredygtig. Her får familien for det første mere el for pengene samtidig med, at jeres forbrug ikke forurener. Om familien er stor eller lille, om I bor i hus eller lejlighed, eller om jeres forbrug er stort eller småt, så har Blue Energy en pakke, der med garanti vil passe som hånd i handske til jeres behov. Du kan finde en oversigt over vores priser og her.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.