annonce

Briller er ikke bare briller

Vi er ikke alle velsignet med perfekt syn, men i dag er briller ikke bare til, for at kunne beskue verden i knivskarp opløsning. Ligesom sko, bælter og ure er briller også accessories, der kan anvendes for at give udtryk for, hvem man er som person.

Flere ejer forskellige stel for at understrege personlighed og stil, og de skifter mellem stilrene, traditionelle stel og briller i forskellige former og farver. Afhængig af dagens tøjsammensætning og aktiviteter kan der nemt veksles mellem at bære forskellige typer briller og kontaktlinser.

Er man “brille-typen”, så er der flere ting at tage højde for ved nyt køb. Foruden et design, der er lige så skarpt som dit blik med et par nye briller, er der en række materialer at overveje, såsom om glassene skal være letvægtsglas eller mineralglas? Og skal glassene skifte farve efter lysforhold? Glassene kan også undergå en række behandlinger afhængig af dine præferencer, som for eksempel via en coating der kan dæmpe reflekserne i glasset. Kombinationerne er mange for at komme med den optimale løsning til netop dine behov.

Populære brands

Leder du efter linser eller briller i Aalborg centrum, er der i special butikken Ganer & Robenhagen helt sikkert noget at finde. Specialbutikken for briller og kontaktlinser er den største af sin slags i Nordjylland, og der føres mange briller fra kendte brands såsom Starck briller med design og pasform i verdensklasse eller eksklusive stel fra Alain Mikli.

“Dansk design” er en verdenskendt term. Brillestel er ikke en undtagelse. Der er flere populære danske brillemærker som for eksempel de lette og komfortable briller fra Fleye Copenhagen, skræddersyede og stilrene briller fra Lindberg eller de særegne og mere traditionelt designede briller fra Ørgreen. Det er dansk design, når det er bedst.

Den dyreste løsning er ikke nødvendigvis den bedste. Forvent mere af fagpersoner og besøg en optiker i Aalborg, der kan give dig kvalificeret vejledning, finde frem til glas der er tilpasset dine individuelle behov og tilbyde dig et kvalitetsstel, der er lige din stil.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.