annonce

Brug for en pause? Tag på familieferie med wellness i højsædet

De fleste dage ligner hinanden. Vi tager på job, henter børnene, laver mad og går i seng. Derimellem skal vi også passe hjemmet, køre og hente børnene til fritidsaktiviteter, hjælpe med lektier og en masse andre hverdagsgøremål.

Sådan fortsætter det uge for uge. Har du også brug for en pause fra den trivielle hverdag? Så kan en familie ferie i Skallerup klit være løsningen.

Med en familieferie i Skallerup Klit får I både mulighed for afslapning og at lave sjove aktiviteter sammen. I får også mulighed for at besøge den romersk-inspirerede wellness-afdeling, som med garanti kan få jer helt ned i gear.

Familieferie i Skallerup Klit med plads til afslapning

Der er noget specielt ved det nordlige Danmarks natur med Vesterhavet tæt på. Det er det perfekte sted til at glemme hverdagen for en stund og slappe af i familiens skød. Med en familieferie i Skallerup Klit er I tæt på den nordjyske natur. Der går altså ikke længe, før du kommer nede i gear.

Udover at en familieferie i Skallerup Klit giver mulighed for afslapning tæt på naturen, byder stedet også på aktiviteter. Der er noget for både børn og voksne, så alle får den tur, de drømmer om og har brug for.

På Skallerup Klit er i garanteret familietid, nærvær og et hav af aktiviteter samlet ét sted. I kan blandt andet besøge stedets:

- Restauranter

- Wellness

- Legeland

- Vandland

- Dyr

- Kreative værksteder

- Bowlinghal

- Biograf

- Fitnesscenter

Wellness i Romulus for voksne - og med plads til børn

Med en familieferie i Skallerup Klit er der rig mulighed for afslapning og wellness i romulus. Det foregår i Skallerup Klits romersk-inspirerede spa- og wellness-område, der byder på en afslappende og autentisk stemning og mulighed for en række luksuriøse oplevelser.

Med wellness i Romulus kan de voksne nyde saunaer, saunagus, vandmassage og meget mere i ro og mag. På udvalgte eftermiddage og aftener må hele familien komme med til wellness i Romulus. Er det uden for de aftalte tider, skal man være fyldt 16 år, før man har adgang til wellnessafdelingen.

Når I besøger wellness i Romulus, vil I kunne nyde:

- Termalbade

- Koldtvandsbade

- Sauna

- Dampbade

- Gus

- Vandmassage

Med andre ord får I en verden af velvære ved at vælge wellnessafdelingen til jeres næste break fra hverdagen.

En familieferie med wellness i højsædet lader hele familien komme fuldstændig ned i gear og få genopladet batterierne, så I igen er klar til hverdagen, når I vender hjem.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.