annonce

Buketter til hele livet og en sidste hilsen

Der er mange mærkedage, fejringer og begivenheder gennem året, og ikke mindst i et menneskeliv, som giver anledning til at give og modtage blomster.

Selvom blomsterbuketter ofte forbindes med glæde, fejring og lykønskninger, er en af de smukkeste traditioner for at give blomster forbundet med den sørgelige situation, hvor vi må sige et kærligt farvel til et menneske i vores liv, begravelsen. Blomster til begravelser eller bisættelser kan være en smuk måde at sige farvel til en, du har haft kær, og sende en sidste personlig hilsen. En begravelsesbuket kan også gives med hensyn til de efterladte familier og nærmeste for at give kondolencer og sende medfølelse.

Hos Bloomit.dk kan du finde smukke blomster til alle livets stadier, begivenheder og situationer, og du kan personliggøre dine buketter med farvevalg, bånd, kort og personlige beskeder, så du får sammensat lige den blomsterbuket, du har i tankerne. Har du brug for blomster til en begravelse, kan du også finde blomster fra Bloomits smukke udvalg af begravelsesblomster som blandt andet bårebuketter og bårekranse, der passer til dine personlige ønsker. Bestiller du blomsterne online, kan du få dem sendt allerede næste dag, en planlagt dato i fremtiden eller samme dag, hvis du er ude i god tid på dagen. Når du sender blomster med Bloomit, som du skal have leveret til begravelser og bisættelser, garanterer Bloomit, at begravelsesbuketten bliver leveret til den tid, hvor begravelsen eller bisættelsen finder sted.

Send blomster til bisættelse og begravelse med en personlig hilsen

Uanset om du sender blomster i glade eller triste tider, kan en blomsterlevering være med til at løfte humøret på modtageren eller dulme sorgen for en kort stund. Har du brug for en buket til en begravelse eller en bisættelse, kan du vælge at give en personlig hilsen eller et sidste kærligt farvel med blomsterleveringen, for eksempel gennem et kort eller et smukt begravelsesbånd, som vedlægges begravelsesblomsterne.

Når du bestiller blomster til en begravelse eller en buket til en bisættelse hos Bloomit, får du fri mulighed for at vælge hvordan, du vil personliggøre dine blomster. På både bårebuketter, båredekorationer, hjerter, kranse og kistepynt til begravelser kan du tilføje en skriftlig hilsen med et begravelsesbånd, som monteres på blomsterne. På båndet kan du selv vælge en personlig hilsen, og du kan også selv vælge farven, så den for eksempel passer til din begravelsesbuket, eller måske er i en farve, som den afdøde holdt af. Det er dog ikke nødvendigt at sætte bånd på blomster til begravelser, og det er meget forskelligt, hvordan begravelsesbuketter sammensættes. Det er helt op til dig selv, hvordan du ønsker, at dine begravelsesblomster skal være, så længe det naturligvis er med respekt for den afdøde og de efterladte. Du kan finde Bloomits smukke udvalg af begravelsesblomster her.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.