annonce

Dameure er på vej ind igen

Armbåndsuret er et meget klassisk stykke udstyr, som for mange i lang tid enten har været forbundet med folk med mange penge eller en svunden tid, hvor stilen var mere klassisk og simpel. Derfor har der været en periode, hvor folk ikke har gået så meget med armbåndsur.

Nu er den smarte lille maskine i den grad på vej tilbage igen – særligt hos kvinder. Man ser i gadebilledet flere og flere kvinder, som bærer armbåndsur, flere forhandlere udvikler nye modeller, og på grund af det voksende marked er der også flere og flere tilbud at hente.

De mange fordele ved et armbåndsur

Men hvorfor er det, at armbåndsurets popularitet aldrig svinder helt? Der kan være mange forskellige årsager til, at et stykke tøj aldrig bliver forældet, men i stedet bliver ved med at florere i modebilledet. Med hensyn til armbåndsuret er disse ret tydelige.

Det smarte ved et armbåndsur er, at det både tjener et æstetisk og et praktisk formål. På den måde slår man to fluer med ét smæk; man pifter sit outfit op med et lækkert stykke tilbehør, og man har altid styr på klokken. Så slipper man også for hele tiden at skulle hive sin mobiltelefon frem.

Det særlige ved dameure

Dameure er ikke det samme som herreure – det vil sige, damer kan ofte fint gå i de samme modeller, som herrer går i. Men disse armbåndsure er ikke designet til kvindernes fysik, og ofte kommer de til at virke meget voldsomme på deres håndled.

Dameure er tilpasset smallere håndled og mindre arme. Det vil sige, at rem og skive er justeret i størrelsen, så de sidder yndefuldt og komplimenterer håndleddet frem for at tynge det ned. Der findes rigtig mange producenter, som designer dameure.

Sådan vælger man det rigtige dameur

Med så mange produkter at vælge mellem og med så mange forskellige udbydere, kan det være enormt svært at beslutte sig for, hvilket armbåndsur man som kvinde bør anskaffe sig. Her er det vigtigt først og fremmest at tage 2 ting i betragtning; ens personlige stil samt producentens ry.

Uret skal selvfølgelig falde i ens smag, og så skal det ikke mindst gå godt i spænd med ens tøj og andre smykker.

Derudover er det altid en god idé at vælge en producent som man kender, og som man har tillid til – for eksempel et kendt firma som Garmin. Garmins ure var tidligere meget sporty men i dag fås de også i deciderede feminine udgaver.

Giv et dameur i gave

Udover at man selv kan nyde de mange glæder ved et godt armbåndsur, så kan man med fordel også give glæden videre til andre. Har man en veninde eller et familiemedlem, som ikke ejer et armbåndsur, så kan man nemlig give et sådant i gave.

Her gælder de samme regler, som når man shopper til sig selv; uret skal passe til vedkommendes personlige stil, og så skal det være af høj kvalitet. Vælger man kvaliteten til, kan et godt armbåndsur nemlig holde i mange, mange år af gangen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.