annonce

Dansk plakat shop har bragende succes

Der ses flere og flere plakater i de danske hjem.

Den danske webshop Minida.dk, der sælger plakater på nettet, har siden lanceringen i starten af 2018 oplevet en bragende succes.

Minida.dk forhandler et stort udvalg af moderne og stilrene plakater til alle hjemmets mange rum. Det flotte grafiske udtryk og de skarpe priser, er noget, som danskerne har taget til sig. På trods af en levetid på lidt over et år, sælger Minida.dk hver måned mange hundrede plakater til de danske stuer, køkkener, badeværelser og meget mere.

Årsagen til succesen skal formentlig finde i det moderne og nuancerede udvalg af plakater. Der er de traditionelle plakater til stuen - men der er også et hav af sjove og skæve plakater, med eksempelvis grafiske fortolkninger af dyr, humoristiske citater med en tilføjelse af et grafisk element samt retro-plakater, der bringer tankerne tilbage til vores yngre år.

Minida.dk har samidig prissat sine plakater til et niveau, hvor alle kan være med - på trods af, at alle plakaterne produceres, printes og pakkes i Danmark. Minida samarbejder nemlig med et af Nordsjællands største trykkerier, og der bliver på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten.

Minida.dk samarbejder med en lang række grafikere, der i samråd med Minida.dk udvikler nye og spændende designs. Der er derfor mange kreative hoveder indover samt et bred vifte af idéer, hvilket giver et nuanceret og varieret udvalg af plakater. Dette er formentlig også her, at Minida.dk virkelig skiller sig ud fra mange af sine konkurrenter på plakat-markedet.

Populære som aldrig før

De meste populære plakater i Minida’s sortiment findes i kategorien Animal Kingdom samt i deres by og verdenskort-kategori. Især de mange verdenskort plakater er et stort hit blandt de danske kunder. Ja, faktisk er de så populære, at Minida.dk i dag får mange henvendelser fra udlandet med efterspørgsel på plakaterne, hvilket har gjort, at Minida.dk overvejer at udvide til udlandet. Så inden længe kan det være, at de også har Minida plakater i stuen i Sverige, Tyskland og flere andre lande.

Ambitionen fra ejeren af Minida.dk har været klar helt fra starten af. Der blev nemlig tænkt stort: Ønsket var at indenfor 2 år at blive Danmarks største plakat forretning på nettet. Efter lidt over et år er Minida i hvert fald kommet halvvejs i mål, og ligger formentlig blandt de 10 største plakat forretninger. Oddsene ser derfor ganske fornuftige ud for den Sønderborg-baserede virksomhed. Den sidste distance skal opnås med et stort fokus på online marketing samt kontinuerligt at udvide sortimentet med nye og spændede plakater til stuen, badeværelset, køkkenet og alle andre af hjemmets rum.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.